Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (515)

plakát

Svatý občan (2023) 

KVIFF 2023, kamera, hudba super. Příběh je zajímavé téma. Pohled do duší lidí, kteří chtějí v něco věřit a když se to zhmotní, neví co si s tím počít a raději to zničí.

plakát

Predestination (2014) 

Je to takový paradox, že vlastně ten film ani neexistuje. Nebudu dávat spoiler, ale vše se dozvíte na konci filmu.

plakát

Úzkosti a jejich lidé (2021) (seriál) 

Nečekala jsem nic extra, ale je to opak. Párek dvou policajtů otec a syn, co si hraje na detektiva. Každý díl odkrývá puzzlik do tajenky, co se asi stalo. Musela jsem to zkouknout na jeden nádech. Knihu neznám, ale filmové zpracování je fajn.

plakát

Bílý šum (2022) 

Trošku splátanina. Ale dá se na to dívat, komedie to určitě není.  Chyba ve filmu - proč jejich společné dítě má modré oči, když oba dva mají hnědé? Není to fyzicky možné. Zajímavost: v novinách, co čte Adam je "Death star", což je odkaz na Star Wars.

plakát

Obrazy starého světa (1972) 

Tento dokument by měl vidět každý, kdo si nyní stěžuje v jaké době a nepohodě žije. Reklama na zubaře? Bych neřekla, nebo spíše jaký je rozdíl se koukat na Výměna manželek (pořad) (2005), kde také nemají mnoho zubů. Každá doba je svým způsobem těžká. Nyní ale alespoň máme mnoho vymožeností. Ale tím jak si to ulehčujeme, tak také zapomínáme si poradit sami.

plakát

Hádej, kdo přijde na večeři (1967) 

Film/Námět bychom mohli použít do jakékoliv doby. Snažíme se naše děti (sebe) vychovávat tak, aby byly liberální, pak ale přijde okamžik, kdy tomu musíme čelit tváří v tvář. Jak se zachováme?

plakát

Maturitní ročník (2022) 

Rebel Wilson je komička. Ano přehrává, ale vždyť jo, to je film a přehrávání a pubertě a šíleností. A vesměs je to také souboj 90' a současnosti.

plakát

Sezení (2012) 

Shlédnuto na KVIFF, kde jsem nevěděla, co očekávat. Helen Hunt znám od dobrý seriálu Mad About You (seriál) (1992) a byla jsem zvědavá na tento film. Myslím, že William Macy jako kněz byl senzační.