Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (357)

plakát

Strážci vesmíru - The Mutiny: Part III (1994) (epizoda) 

Poprvé se objevuje nové intro (většinu tvoří záběry z první série, přidány byly individuální záběry hlavních hrdinů, Lorda Zedda a záběry Thunderzordů).. Na základě této třídílné epizody byla v roce 1995 vydána kniha 'Lord Zedd Strikes Back'..

plakát

Strážci vesmíru - The Mutiny: Part II (1994) (epizoda) 

Lord Zedd připraví strážce o jejich zordy a obrátí je proti nim. Zordon představuje zbrusu nové Thunderzordy (Jason - Red Dragon, Trini - Griffin, Zack - Lion, Billy - Unicorn, Kimberly - Firebird), naši hrdinové ale musí napřed přijít na to jak je aktivovat..

plakát

Strážci vesmíru - The Mutiny: Part I (1994) (epizoda) 

Představení nového superpadoucha Lorda Zedda, který sesazuje z trůnu Ritu, Goldarovi vrátí křídla (ty mu podle všeho odebrala Rita jako trest) a na Rangery pošle rybí monstrum Pirantishead.. Ritu poprvé hraje Carla Perez - původní představitelku (Machiko Soga) ještě vídat budeme, ale jen v originálních japonských záběrech.. Naposledy co se v roli Scorpiny představila Ami Kawai.. Poprvé jsou vidět strážci ve zbroji bez helem.. Záběry z této epizody byly použity o 27 let později v sérii Dino Fury (e14)..

plakát

Strážci vesmíru - An Oyster Stew (1994) (epizoda) 

Zack, Angela, Kimberly a Tommy mají dvojité rande, které naruší monstrum Oysterizer.. Zack si také na chvíli vyzkouší Tommyho zlatý štít (podobně jako kdysi Jason).. Bohužel pro Zacka je toto poslední epizoda, ve které se objeví Angela. Aspoň tu pusu jí stihnul dát...

plakát

Pan účetní opět zasahuje (1999) 

Fantozzi č.10.. Noo do odpadu to úplně nepošlu, ale o tom, že se jedná o nejhorší díl pana účetního se přít taky nebudu..

plakát

Návrat pana účetního (1996) 

Fantozzi č.9.. Upřímně už jsem po předchozím díle čekal jen úpadek, ale návrat mě docela mile překvapil. Je tu méně těch dokola se opakujících vtípků a spousta těch nových se povedla.. Nejvíc mě pobavila cesta vlakem a "únos" Uginy byl taky fajn.. Průměrná Fantozziovina..

plakát

Strážci vesmíru - Mighty Morphin' Mutants (1994) (epizoda) 

Goldar vytrénuje pět Putties, udělá z nich dvojníky rangerů a jako jejich vůdce nasadí monstrum Commader Crayfish. Je to podruhé co vidíme takovýto zlý tým (poprvé E38).. Naposledy, co Rita zvětší monstrum pomocí své hole..

plakát

Strážci vesmíru - Football Season (1994) (epizoda) 

Naši hrdinové sehrají zápas v americkém fotbale proti týmu Putties a jejich "quarterbackovi" jménem Rhinoblaster.. Zazní několik písní ze soundtracku - např. '5-4-1', 'We Need A Hero' nebo 'I Will Win'..

plakát

Malý Sheldon - Série 2 (2018) (série) 

Top epizody: 1) An 8-Bit Princess and a Flat Tire Genius (e08); 2) A High-Pitched Buzz and Training Wheels (e01); 3) A Research Study and Czechoslovakian Wedding Pastries (e05)