Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (113)

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Tenhle film neviděl logiku ani z jedoucího vlaku. Jako lezkyni mě to opravdu extrémně rozčilovalo, jako ženskou taky, protože takový nanyny člověk neviděl. Mělo to poměrně dobrý nápad, ale co s tím, když v tom nic nedávalo smysl?

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) 

5* na truc těm rasistickym ubožákum tady

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Hezké, kdyby nešlo o film založený na naprosto šíleném skutečném příběhu, řekla bych skoro až milé. Záběry na zasněžené Andy nádherné, já v tom ale cítila trochu dokumentární feel. Což je vzhledem k předloze a faktu, že všichni (?) přeživší stále žijí docela pochopitelné, na druhou stranu mi v tom trochu chyběla surovost a emoce.

plakát

Kostlivec (2023) 

Výrazně neutrální. Všichni herci skvělí, bohužel scénář jak přes kopírák, stereotypní a vlastně i nezáživný.

plakát

Ta druhá černoška (2023) (seriál) 

Mysteriózní, hlavně ale decentně sarkastický seriál o podprahovém rasismu na pracovišti. První polovina, která těží hlavně právě z onoho komediálního aspektu o různých nedorozumněních, je docela zábavná. Ve chvíli, kdy se tajemná zápletka stane ústředním prvkem, se to ale začne tahat. Natočeno na motivy knihy, takže samotnou zápletku nechci u filmu kritizovat. ale konec mi to trochu zkazilo.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Bohužel pro mě to nemá žádnou atmosféru, není to vůbec spooky a až příliš málo kooky. Těžko se mi věří tomu, že za tím stojí Tim Burton, mám z toho spíše dojem jako z dobře natočené fanfiction.

plakát

Nenávist (2017) 

Úchvatně příšerný.

plakát

Žena v domě přes ulici od dívky v okně (2022) (seriál) 

Naprosto zbytečný počin. Nechápu, proč měl Netflix potřebu do investovat do něčeho takového. Na parodii to téměř není vtipné. Film, který to paroduje, není zas tak zajímavý, aby si parodii zasloužil. A už vůbec ne seriálovou. Kdyby to běželo v televizi, nejzábavnější by na tom byly reklamy.

plakát

WandaVision (2021) (seriál) 

Superhrdinskej serial s napadem, kterej neni jedna velka sausage party? Ano prosim!

plakát

Relikvie (2020) 

Creepy australský, rodinný, ženský film, který je poměrně povedenou a smutnou metaforou na stárnutí (pokud to pochopíte, zjevně, nicméně význam *té* scény jsem si musela vygooglit). Místo strašidelného děcka tu máme dámu v letech, která pomalu přichází o rozum. Srovnat se s tím musí nejen ona, ale i její příbuzní.