Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (112)

plakát

Vosto5: Pérák (2020) (divadelní záznam) 

Prosím, udělejte z toho ofiko film! Tenhle materiál si o to přímo říká!

plakát

Maják (2019) 

Hodnotím třemi hvězdami, ale spíše z důvodu obrovského rozpolcení, kdy přenádherná forma přebila nepochopený obsah. Jakože nádherný obrazy, NÁDHERNÝ, ale...to bylo fakt divný až špatný. Škoda, no...

plakát

Muži v černém: Globální hrozba (2019) 

Hrozná hovadina, ale co naplat, když je tam Chris Hemsworth. Budeme na jeho filmy chodit, i když by si zasloužil lepší materiál.

plakát

Umbrella Academy - Bílé housle (2019) (epizoda) 

Bohužel mi tohle přišlo jako snad nejslabší díl celé série. Dokonce mám dojem, že jim snad i došly peníze a do té doby velmi slušné triky (na seriálovou tvorbu) zde byly dost nápadné. Díky seriálu jsem začala číst i komiks a ač se s tím celkově vypořádali velmi dobře, v mnoha případech lépe než předloha, tak tady bych upřednostnila komiksovou variantu příběhu.

plakát

Umbrella Academy - Zdrhej chlapče! (2019) (epizoda) 

Já to fakt žeru. Tahle epizoda obsahuje snad ty nejvíc cool scény celýho seriálu (Run Boy Run, Delores, They could never tear us apart) a surprise, surprise - ve všech hraje prim číslo pět.

plakát

Hilda Warrenová a smrt (1917) 

Mě se to líbilo. Naopak od Oktavianuse mi přišlo, že na tu dobu herci hráli až překvapivě civilně a takové to přehrávání, které je ve filmech z té doby typické zde nebylo tak hrozné. Možná příliš přímočaré vyprávění a asi bych to neklasifikovala jako horor.

plakát

OA - Série 2 (2019) (série) 

Já se považuju za poměrně tolerantní ke všemu mysterióznímu, ale tohle je i na mě moc. 4. díl druhé série byl asi takovým pomyslným hřebíčkem do rakve a co hůř, hlavní hrdinka mě neskutečně vytáčela. Obecně bych řekla, že casting je v celém seriálu velmi nešťastný. Asi něco málo podvědomě tam bylo, protože jsem to nakonec dokoukala, ale kdesi jsem slyšela srovnání s Leftovers a to je podle mě urážka, protože The OA je prostě hloupý.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Tato marvelovka bude časem zapomenuta. Měla by se přejmenovat na Agent Fury and The Cat, protože to jediné vám po filmu zůstane v paměti. Jako první čistě ženský film z Marvel universa boj s Wonder Woman jasně projel. Opakovaný vtip není vtipem a to, jak hudba fungovala v Guardians a v Ragnaroku zde působí až moc na sílu. Ukázkový případ, že méně je někdy více. Stejně tak všechny vtípky, pronášené (Dan)Versovou jsou ty nejméně vtipné obecně. Škoda toho, snad jen doufat, že se s pane Goosem setkáme i v dalších marvelovkách.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

94%? No tak to snad ne. Já jsem snad viděla úplně jiný film! Bohemian Rhapsody maximálně těží z těch nejlacinějších motivů. Hudba je super a na tu to asi všechny utáhlo, ale ono je to špatný i po technický stránce. Ten střih? Ježiš, kdo to střihal? Naštvanej Singer, když ho vyrazili? Btw. proč je pořád uvedenej jako režisér? A ten předkus? To trochu přepískli, ne? Chudák Malek. Víte, mě to docela mrzí, protože i mě to dojalo a plakala jsem, ale bylo to jak pohádka a to ve skutečnosti nebyla a to nejsem žádnej velkej fanda Queen a u spousty skladeb jsem až tady zjistila, že jsou od nich. Štve mě, že se z toho můžou všichni po****, protože tenhle film si to rozhodně nezaslouží a nevěřila bych, že to po Boratovi někdy řeknu, ale zajímala by mě ta Cohenova verze.

plakát

Interstellar (2014) 

Já jsem tenhle film docenila až po letech a z původních tří to zvedám na plných pět hvězdiček. Asi nedokážu úplně říct proč, ale dojímalo mě to každým záběrem. Díky filmařům jako je Nolan ještě pořád stojí za to dát těch 260kč za IMAX. A přesto, že každý Nolanův film je v porovnání s ostatní produkcí masterpiece sám o sobě, tak si myslím, že Nolan na ten svůj ještě čeká. A ne, není jím The Dark Knight.

Ovládací panel
9 bodů