Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (361)

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

No. já mám pro tuhle sérií o upírech slabost. Jako u skoro každé série. První film byl nej. Ostatní kvalita níž a níž. A tento, ne - to už opravdu nešlo. Nějak moc divných bitek, hodně divné krve - upířího syčení. Ne, fakt to nešlo.

plakát

Arthur (2011) 

Vtipné a mám ráda Helen Mirren ....

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Jedna nevěra - jeden rozpad idylického manželství. Jeden muž, který si neví, co počít dál. Bar a v něm hejsek obletovaný ženami. - začátek pěkného příběhu a ohledání s nádechem komediálního duchu. Pěkné, milé, příjemné a úsměvné. Samozřejmě s dobrým koncem - ale ten k tomuto příběhu patří.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Komiksový film.Občas se ale objeví nějaký dobrý kousek a tento se mi líbil. Přechod neduživého klučíka v supermasu - taky dobré. Ale mě se tak nějak více líbil ten neduživý. Ta supermasa přeci nestihla rande ... a to se nedělá ...

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Pohádková pohádka - krásné kostýmy, zajímaví herci. Jiná role než uječená princezna pro Sabinu Laurinovou. Mimochodem královna hezká. Proč ne. Pohádky potřebujeme a proč je kritizovat, když nejsou úplně hloupé.

plakát

Drive (2011) 

Zvláštní hlavní hrdina, tichý, nebezpečný, prostě zajímavý. Úžasný výkon Ryana Goslinga - stále raději se na něj koukám. Atmosféra, hudba, akčnost i romantika - vše na 4 hvězdičky - skvělý film.

plakát

Dům snů (2011) 

Zajímavá myšlenka - chvíli mi chybělo zorientovat se - ale to asi bylo úmyslem. Zajímavá myšlenka - zajímavý film

plakát

Dvojitý agent (2011) 

Trochu od všeho něco. Ale musím uznat, že Richard Gere se mi v téhle roli líbil.

plakát

Gnomeo & Julie (2011) 

Neřekla bych až tak pro menší děti. Spíš Romeo a Julie s trpaslíky a snahou být vtipný. Není to moc povedený kousek. Vtipnosti se moc nedočkáte a řekla bych ani u dětí nebude patřit mezi oblíbené.

plakát

Green Lantern (2011) 

Máme tady zase jednoho superhrdinu. Tohohle beru - je příjemný a hezký. Ale který není, že? Super věc mít zelený prsten ... umět vyvolat obrazy ze své fantazie v zeleném provedení. A jak to vypadalo na konci - určitě se setkáme s pokračováním, žlutý prsten zlé síly nezmizel.