Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (335)

plakát

Štvanec IRA (2008) 

a zase je to to tom kam se až člověk (nebo každý z nás?) může dostat. natočeno velmi "přístupně" - výborné herecké výkony....

plakát

Temný rytíř (2008) 

minuty jsou jako vteřiny. vše uběhlo moc rychle a já byl napnutý a pozorný od prvního do posledního záběru. a to jsem ohrnoval nos, když jsem šel do kina.

plakát

The Stoning of Soraya M. (2008) 

myslím, že ten film by se neměl hodnotit pouze skrze optiku "filmovou"... určitě bysme tady našli spoustu ne a ne a ne věcí, které jsou slabé, trapné, nepravděpodobné... prostě filmařina dobrá, ale nic víc. o tohle ale VUBEC v tomhle filmu nejde. zaposlouchejte se a ponořte se. něco tu nehraje, že? co to dělá s vaší tolerancí a západním nadhledem? a tohle je právě zkouška naší tolerance.

plakát

Tobruk (2008) 

první část filmu nějak postrádá příběh, spád, harmonii. je prázdná. vše se vleče bez nějakého hlubšího významu (ani obrazovému). pak se ale vše začne vyjasňovat a druhá polovina už je mnohem přemýšlivější jaksi očividněji a pod pláštíkem děje. pro mě ale už záchrana nemohla přijít, i když jsem se nenudil a finále jsem docela ocenil. no, špatný to není, ale skvělý taky ne.

plakát

Venkovský učitel (2008) 

sláma bohdan opět velkolepě potvrdil, že je největším talentem v mělkých českých filmových vodách..... ale přituhuje, to je teda pravda, není sám už.

plakát

Veřejný nepřítel č. 1 (2008) 

ale chybí tomu hloubka. je to spíš podívaná. ty psychologie postav? po pravdě: o to nemůže být řeč. spíš jsem byl spokojen jako s životopisným projektem. 3,5

plakát

Vražedná stěna (2008) 

lezecké scény perfektní... mě rušila ta romance kolem... ale jinak to stojí za to... děsivé, mrazivé, tesknivé .... jinak "lezecký" příběh je natolik silný, že nepotřeboval žádné doplňky v podobě všeho ostatního... krásný hory, silnej příběh, jinak ale spravedlivější by bylo 60/100

plakát

Wendy a Lucy (2008) 

já tedy oceňuji tu celkovou uvěřitelnost. kolik filmů je opravdu o reálných životních situacích, co? většina z nich je z "jiného světa", se kterým nikdy nepříjdeme do styku. tohle by mohl zažít možná každý z nás. a že je to "malý" film? tím lépe.

plakát

Wrestler (2008) 

naprosto dokonalý herecký výkon roury. to byly y pilíře celého filmu. jinak to sebezavržení s tím koncem - moc dobrý. já nevím, asi bych dal i 5, ale chyběl mi trochu více prohloubený "vhled" - malinko propracovanější psychlogie hlavní postavy (jinak ale vše skvělé!).