Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (335)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

film bez nějakýho přesahu. možná solidně strávený sobotní večer. no chvílema až trapný, občas zajímavý. kolem 50%??? já věděl, že filmy, který se uplně všem líběj jsou podezřelý.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

aspoň se u takovýho filmu člověk naučí pořádně stydět... stydět za tu nekonečnou trapnost... jak jen může někdo něco tak hloupýho natočit. nejspíš nějakej opravdovej (do sebe zahleděnej) umělec... asi se máme moc dobře.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

už dlouho jsem si u žádnýho filmu neříkal, že to přeci někdy musí skončit. trvalo to nekonečnejch asi pět hodin. scénář nejspíš psali žáci sedmé třídy nějaké hoooodně speciální školy. herecké výkony? často jsem si studem zakrýval tvář. pitvořící se čertice, který namontovali zuby posledního koňského vítěze velké pardubické... uf, to je k nerozdejchání. hlavní hrdina byl pravděpodobně neúspěšným členem nějakého přípravného kurzu ochotnického souboru.... a ještě jedna věc tomu chyběla... porád jsem si řikal, kdy začne nějakej příběh... a on nezačal.... hrozný!!!! příště zaplaťte mně. napíšu něco mnohem lepšího a sám si zahraju všechny role. celkově to dopadne mnohem mnohem líp. vlastně ani nevím proč jsem dal jednu hvězdičku. asi si nechávám rezervu na příští rok.

plakát

Lynč (2018) (seriál) 

no já nevim. naprosto hloupé a nelogické chování postav, poloprázdnej scénář... jo, to všechno je pravda, ale to by mně tak nevadilo. mně spíš vadilo to poselství, který to celý neslo. zlá bílá většina, kompletně dobrem prosáklá cikánská menšina. zajímalo by mě jestli by to šlo natočit obráceně. myslím, že znám odpověď... mimochodem: pochopil jsem správně, že ten romskej kluk, kterej pomáhal zahazovat zavražděnýho kamaráda vápnem, z toho nakonec vyváznul jen s poplácáním po rameni, jakože "to nějak uděláme, neboj"?

plakát

Boris Giuliano: Un poliziotto a Palermo (2016) (TV film) 

nojo já vím. na tři hvězdy to není. občas to připomíná barvama a hudbou nějakou esmeraldu nebo něco takovýho. je to hrozně utahaný... no ale já byl v palermu dvakrát a to město i s tím pozadím je tam myslím vykreslený dobře.

plakát

Následky lásky (2004) 

brilantní, obrazově dokonalé - jakoby režisér byl fotograf nebo malíř, napětí, umírněné tempo, skvělá hudba... prostě všechno!

plakát

Turínský kůň (2011) 

vlastně myslím, že bych mohl s klidema úsměvem na tváři dát i "odpad"... uargumentovat se to dá tak i tak. z jedný strany kokotina, která je tak neskutečné nudná, bez děje a zbytečně natahaná, aby byl ten správnej dojem intelektuálního kvasu..."diváku, snaž se a jestli tomu nerozumíš, tak jseš pěknej idiot prosáklej desítkou z místního stánku na fotbalovým hřišti!" ... z druhý strany krásně obrazově zpracované podobenství podpořené jímavou hudbou (stačí jeden motiv). takže mí intelektuální bratři: rozhodl jsem se pro druhou možnost a jsem mezi vámi. utírám slzu.

plakát

Prasomilové (2018) (TV film) 

no ty lidi by potřebovali trochu nouze. asi se opravdu máme moc dobře.

plakát

Hledání Vivian Maier (2013) 

vlastně nehodnotím objektivně. jako dokument to zase tak moc nefunguje... ale ten příběh je neskutečně silný, až z toho mrazí. a ty fotky jsou dokonalý.

plakát

Nebezpečný svět Rajka Dolečka (2015) 

ona ho (dolečka) opravdu nezvládla... on ji prostě převálcoval a její naivní - problematiky neznalé otázky - byly často až k smíchu. ale nevadí (opravdu) - po dlouhé době zase dostal prostor někdo z "druhé strany", komu bysme za normálních okolností nenaslouchali. myslím, že ty problémy v takových neklidných oblastech jsou složitější než černobílé a profesor to dokazuje. a máslo na hlavě tam maj myslim obě strany, ne jen ta srbská....