Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (335)

plakát

Místo na výsluní (1951) 

... jo já vím, film je jinej jazyk než kniha. tu jsem ale měl přečtenou a ten film je dobrej film, ale kniha je milionkrát silnější.

plakát

Lemmy Forever (2010) 

ale dyť motorhead pro mě jsou symbolem mého dospívání, představou svobody a tak. já jsem jejich fanoušek! skvělá muzika. všichni ale v tomdle dokumentu viděli citlivýho člověka a já viděl gamblera s vypitym mozkem. prostě je to tak, že by člověka asi měla spíš zajímat tvorba a ne samotnej tvůrce - může pak dojít ke zklamání.... po letech druhé shlédnutí: napoprvé jsem byl hodně příkrý, až nespravedlivý. v některých okamžicích byl opravdu citlivý a vřelý člověk.... nevím jestli to tím napravím, ale mně ho ke konci bylo až líto.

plakát

Koudelka fotografuje Svatou zemi (2015) 

jestli je režisér opravdu fotograf, tak to bylo docela vidět... řeči kolem politiky byly uplně mimo (měl radši držet hubu), řeči kolem focení byly celkem zajímavý... nejlepší ale na celym filmu byly ty fotky bych řek. a vlastně by mě zajímaly i ty technický věci (co to bylo za foťáky, na jakej film foti, jestli používá nějaký filtry atp.)

plakát

Krajina č. 2 (2008) 

druhý den jsem hodnocení snížil... promarněná příležitost. velmi silné téma, které by si zasloužilo serioznější zpracování, které nebude plné nesmyslného sexu, hloupého násilí (nebo spíš nesmyslného násilí a hloupého sexu), trapných náhod (konec - chata vedle těch hrobů, program kdykoliv zapnuté televize) atp...

plakát

Inspektor se vrací (2015) (TV film) 

atmosféru to mělo celkem solidní. koukat se na to dalo, to jo... ale takový to poselství bylo chvílema až trapný (zlý bohatý, hodný chudý) a navíc člověk není jenom nějakou obětí okolností... a trochu nepravděpodobný propletení osudů... a ten konec... hrozný... takže ze čtyř za celkem zajímavej průběh a atmosféru na 2,5 za konečnej celkovej dojem..... a já kvuli tomu nešel na pivo!

plakát

Krokodýl Dundee 2 (1988) 

měl jsem v sobě nějaký piva. žádnej černobílej psychoepos tříhodinovej bych nedal. tak tohle nakonec proč ne. občas docela vtipný!

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) 

ta reality show je prostě jenom další trapná reality šou bez nějakého přesahu. ale ty lidi - to jsou snad ty nejhloupější a nejodpudivějš kreatury.

plakát

Stín kapradiny (1984) 

nic. možná trochu obrazově povedenější televizní inscenace. chvílema trapné herecké výkony (takové ty citově vypjaté scény), chvílema trapné řeči. ale je to vláčil, žejo...

plakát

DobroDRUH (2015) (pořad) 

představoval jsem si drsňáka, kterej si narovná zlomenou kost, liánou si zašije díru do břicha a nakonec pokouše rozzuřenýho lva... dostalo se mi něčeho úplně jinýho... scéna s propíchlejma plícema je uplně geniální!!! jenom mně je trochu divný, že je to poprvé, kdy jsem se styděl za to, že jsem běloch... viděl jsem ale jenom dva díly!!! jedna hvězdička je za naději. i kdyby ale ostatní díly byly "dobrý", víc si to nezaslouží. za tu plíci. to bylo totiž naprostý peklo.

plakát

Rok bez Magora (2012) 

krásná poezie, záslužná práce za komunistů i potom, solidní dokument. jenom se ubezpečuju v tom, jak si nedovedu poradit s oddělením tvůrce od jeho díla. na jedný straně básník oduševnělý citovec úžasný, na druhé straně nesnesitelné hovado, které svoji cestu bez kompromisů považuje za možnost jak porád kolem sebe někoho urážet a ponižovat... kdyby takhle mluvil se mnou, nebo s moji ženou (jak bylo se smíchem vypravováno - jak on byl bezprostřední že jo? takovej kocourek...hahaha), tak mu zaseknu sekeru do zad. vážně.