Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (4)

plakát

Železná srdce (2014) 

Zklamal mě jen americký hepík... Rozhodně to šlo vymyslet věrohodněji. Jinak neskutečně silný film, emoce mnou uvnitř cloumaly a žaludek bolel ještě dlouho potom.

plakát

Colette (2013) 

Čekala jsem trochu víc... Téma nabízelo takovou hloubku, že jsem si připravila balíček kapesníků. To, že nebyl využitý ani jeden z nich, je měřítkem nevyužití možnosti emocionálně vyždímat z filmu maximum, co to jde. Škoda. O dabingu ani nemluvím, byl dost rušivým elementem.

plakát

7 dní hříchů (2012) 

Pro film je velmi těžké konkurovat již dříve uvedenému Habermannovu mlýnu. Hodně uživatelů ho zde také zmiňuje a srovnání se opravdu nelze ubránit. Habermannův mlýn byl ale opravdu lepší, mnohem více strhující děj i osudy postav. Ondřej Vetchý s Jiřím Schmitzerem se sice snaží (a chvílema se to i daří) film udělat zajímavějším, i Igor Bareš hraje výtečně, ale přece jen je to ještě tak nějak málo. Téma silné, to bez debat, ale děj zdlouhavý, nejednotný až zmatený. Závěr lehce překvapující s otazníkem v hlavě. Přesto první věta, která mi v hlavě zazněla, jen co začaly jít titulky byla -" Vy svině z@sr@ný kolaborantský!" - Muselo to být strašně těžké žít v této oblasti a v této době a klobouk dolů před těmi, kdo to zvládli a přežili.

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Opravdu velké zklamání! Vůbec nevím, co napsat. Doteď jsem Vieweghovy knížky měla fakt ráda, ale co je toto za počin??? Vážně nevím, co tím chtěl básník, teda pardon - spisovatel, říci. Záměrně neříkám scénárista, protože spíš než jím je asi opravdu více tím básníkem... Pane Vieweghu, zůstaňte raději u knih, nebo si odeženete hodně čtenářů, kteří Vám ještě po tomto shlédnutí filmu možná zůstanou. Ovšem dosti jejich řady prořídnou, řekla bych... Nebo minimálně se budou nějakou tu dobu oklepávat a rozdýchávat.