Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (226)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Průměrný akční horror? No horror ani moc ne. Zbytečně dlouhý film, který se měl vysrat na zbytečné pseudo historické kokotiny a raději tam mělo být víc akční scén. A upíři? Ti tam byl kurva na co? Asi jen možnost k tomu aby se film mohl jmenovat Lovec upírů.

plakát

Alien: Containment (2019) 

Nějaké známky kvality tu jsou. Nechci být nespravedlivý, nebo zbytečně kritický, takže to řeknu jednoduše. Zpracování vesmírné lodě docela hezké, a to je tak všechno. Vetřelce neuvidíte, takže ztráta času. Věc jen pro fanoušky vetřelce.

plakát

Aligátor (1980) 

Z tohohle filmu plyne jasné poučení, neházejte mladé aligátory do kanálu ! Nikdy nevíte jestli nezmutují do obrovských rozměrů. Jinak to byl zábavný béčkový monster movie. Na rozdíl u mnoha jiných ze žánru jsem se ani chvilku nenudil. A jen taková poznámka, nejlepší scéna byla, když se aligátor naštval a prorazil betonovou silnici a vylezl z kanálu.

plakát

Aligátor II (1991) 

O dvě třídy horší než první díl ale zase tak špatné to není. Z nostalgie se na to vždycky čas od času podívám.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nevím co se na tom někomu mohlo zdát špatně. Je to asi stokrát lepší verze než původní verze s Tobíkem. Je vtipná, a hlavní představitel do téhle role naprosto sedí. Stejně jako hlavní záporák. Už se těším na další díl.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Já mám prostě pavouka rád. Sice jsem fanda spíš komiksové verze, ale ani ta filmová mi není cizí. Hodně lidí si stěžuje, a poukazuje na to, že Raimiho verze je lepší. To si rozhodně nemyslím. I když ani tahle se podle komiksu neinspiruje tak, jak by se mi líbilo, tak je pro mě daleko věrnější předloze. Rozhodně se těším na další díl, i když mě nikdy nepřestane mrzet, že neuvidím pavouka v Avengers.

plakát

Antikrist přichází (2017) 

Tak jako nic moc. Přiznám se, že FF nemám zrovna v oblibě, takže jsem od toho skoro nic nečekal. Jenže když jsem slíbil překlad titulků, tak co už. Film jsem prostě dokoukat musel. Prvních 40 filmu naprostá nuda a kecy o ničem, což je jasný důkaz nedostatku peněz nebo představivost. Jakmile se film rozjedeme a my dospějeme k bodu, kdy parta přátel musí utíkat před monstry, tak se na to dívat dá. Tak dalších 10 minut, pak už jsou to do konce filmu jen honičky po starém baráku, kde nejde nic vidět... Nikomu jinému než skalním příznivcům FF to nedoporučuji. Ale plakát hezký mají, to zase jako jo.

plakát

Arachnid (2001) 

Osobně proti tomuhle filmu nic nemám, herecké výkony nebyli zase tak špatné a i pavouci byli vyvedeni celkem slušně. Film má ucházející atmosféru, a zbytečně nic nenatahuje. Sice nic originálního ale 2 hvězdy zaslouženě.

plakát

Atlantis (2013) (seriál) 

Nevím co na tohle říct. Moje pocity jsou značně rozporuplné. Na jedné straně je to skvělý námět pro seriál, který přesně já vyhledám. Na druhé straně je z každého záběru vidět levnost, postavy jsou až na malé výjimky naprosto nesympatické a nevěřím jim jediný dialog. proto zatím dávám tři hvězdy a na konci série se uvidí. Ale určitě seriálu nepředvídám dlouhou budoucnost.

plakát

Atomové gymnázium (1986) 

Další tromácká blbina. Není to sice tak dobré jako toxický mstitel ale ani tak ti co vědí co od tromy čekat nebudou zklamáni.