Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (176)

plakát

Hastrman (2018) 

Karel Dobrý opravdu strhující výkon, před Havelkou smekám, tohle bych od něho nečekal, zvláštní příběh, ale film se mi líbil.

plakát

Studená válka (2018) 

No kdyz tady ctyri i pet hvezdicek...za co???? Davam dve za hudbu, pribeh je tuctovy...

plakát

Neznámý voják (2017) 

Zatím nejlepší a nejlépe zpracovaný válečný film, jaký jsem kdy viděl.. Nevěděl jsem mnoho o konfliktu z ll. světové války mezi Finskem a Ruskem, ale děkuji za tento film.. za jeho úžasné a autentické zpracování. Ta obrovská statečnost při počátečním útoku proti přesile Rusů a pak ta odvaha při zoufalém ústupu... Přátelství mezi vojáky, nesmyslné rozkazy, ztracené lásky, ale i přesto neskutečné odhodlání a naopak beznaděj a smíření... Děkuji, je to opravdu dokonalý filmový zážitek a proto *****

plakát

Vlak do Pusanu (2016) 

Takže asi takhle: když na začátku filmu oživla sražená "srna", bylo mi jasný, že to nebude jen tak... Pak se nic nedělo, řešil se rozvod a dítě vyrůstající bez rodičů, až po nastoupení do vlaku vše začíná umírající ženou ve vlaku. Obrátky, které to pak nabralo byly opravdu fascinující. Korejci se zřejmě rozhodli ponížit amíky s jejich Válkou Z. Se ženou u nás převažoval smích, až doslova záchvat smíchu, jak s neuvěřitelnou odvahou něco takového mohl někdo natočit. Po půl hodině jsme film přerušili, ale pak se zvědavostí, že když jsou zde jedinci, kteří dali i pět hvězdiček, nás třeba na konci nečeká něco překvapivého a nepřipravili bychom se o strhující závěr. Takže po bitkách ve ve vagonu, přesuny ve tmě, inteligentními debatami mezi účinkujícími, srdceryvními scénami o jménu nenarozeného korejce, sebeobětování hlavních hrdinů, vykázání skupinky hlavních hrdinů z řad přeživších, že co když jsou nakažení, megascénu, kdy se kvanta zombie drží za lokomotivu v chumlu vláčejícím za ruce čtyř zombie.. až po závěr, kdy jsem slyšel hovořit prvního zombieho (jediný záporák žádal o záchranu, aby se dostal ke své mamince), tak i spatření jediného již proměněného zombie se svědomím a projevení otcovské lásky, že již proměněn spáchal již jako zombie raději "sebevraždu" až po totálně závěrečný rozkaz zastřelit dvě postavy, které vojenský odstřelovač nemoho. ve tmě tunelu rozeznat, ale nabyl vědomí, že tak odpornou písničku, nikdo z nakažených nemohl zazpívat a proto je označil za "přeživší" a rozběhlo se k nim půl armády na jejich záchranu. Takže jedna hvězdička jako přímluva od ženy, která prohlásila, že zombie herci podali opravdu strhující podívanou a někdy zřejmě hráli až do "první krve"... :-) NO JE TO SRAČKA NEVÍDANÁ...:-) Nemá Troška v Koreji nějakého příbuzného??:-)

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

Banda hovad před kamerou... vydržel se někdo dívat déle jak pět minut???

plakát

Shrek (2001) 

Souhlasím s Golfistou.. ovšem "zmrdům" v naší zemi byl za dabing dal přes držku, ne řád Filipovského... Normálně jsem dceři zakázal se dívat na tu "zrůdnost" co dávali včera vTV... kdy se opět ukázalo, že krásně nadabovaný film je třeba zkurvit dalším předabováním.. GRATULUJI debilové..

plakát

Počítání oveček (1981) (TV film) 

Normálně bych odpřísáhnul, že v hlase Debnára slyším Zahajského... pěkný film.. Vzpomínám na Věrku.. úžasná herečka..

plakát

Kvarteto (2017) 

...a tak jsem porad cekal a cekal jestli jeste prece jen co kdyby..a nedockal se a nedockal...:-(