Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené herečky (10)

Sarah Michelle Gellar

Sarah mám rád už od seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Taky byla moc dobrá v seriálech Nebezpečná identita a The Crazy Ones. Předvedla své herecké umění i v pár filmech: To, co dýchám, Southland Tales, Nenávist; Velmi nebezpečné známosti, Holka z předměstí, Veronika Decides to Die. Snad přidá něco skvělého v dalších letech :-).

Natalie Portman

Svůj neuvěřitelný talent už ukázala v dětském věku. Za: Leon, Nelítostný souboj, Bratři, Černá labuť, True; Návrat do Cold Mountain, Na dotek, Goyovy přízraky, Králova přízeň.

Keira Knightley

Keira je hezká a hlavně i talentovaná herečka. Za: Kód Enigmy, Love Song, Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly, Láska nebeská; Domino, Blafuj jako Beckham, Pýcha a předsudek, Pokání, Hedvábná cesta, Svěrací kazajka.

Scarlett Johansson

Krásná, talentovaná, to já mám rád :-)). Za: Match Point - Hra osudu, Dokonalý trik, Ostrov, Ona; Don Jon, Lucy, Vicky Cristina Barcelona, Ztraceno v překladu a Králova přízeň.

Kate Beckinsale

Nejvíc sexy vypadala určitě ve filmu Underworld, ale to není její nejlepší film :o). Zde je za filmy: Všichni jsou v pohodě, Klik - život na dálkové ovládání; Pearl Harbor, Laurel Canyon, Nic než pravda, Kontraband a E.A. Poe: Podivný experiment.

Amber Heard

V současnosti nejvíce "hot girl" v Hollywoodu. Zatím krása převažuje nad talentem, ale věřím, že se to brzy zlomí. Nejlepší filmy: 3 dny na zabití; Dánská dívka, Rum Diary, The Joneses, Drive Angry, Never Back Down...plus krásně odhalená v Informátorech (2008); no a taky seriál Californication!

Rachel McAdams

Kvalitní a hezká herečka. Má toho ještě mnoho před sebou:-)). Zde je hlavně za: Sherlock HolmesI, Lásky čas, Půlnoc v Paříži; Zápisník jedné lásky, Na odstřel, Hezké vstávání, Zakletý v čase, Spotlight a Bojovník.

Kate Winslet

No konečně už má toho Oscara :-). Zde je hlavně za tyto snímky: Hledaní Země - Nezemě; Věčný svit neposkvrněné mysli, Titanic, Předčítač, Nouzový východ a Prázdniny.

Alicia Vikander

Severský talent, který proměnil hned první nominaci na Oscara! Přitom se určitě můžeme těšit na ještě mnoho skvělých hereckých rolí. Zde je především za snímky: Královská aféra, Ex Machina; Dánská dívka, Krycí jméno U.N.C.L.E., Syn zmaru.

Ellen Pompeo

Moje seriálová jednička díky Chirurgům. Jako Dr. Meredith Greyová je neuvěřitelně charismatická.