Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (76)

plakát

Čuník (2022) 

Parádní zápletka i úvodní atmosféra, tenhle projekt měl opravdu potenciál! Škoda, láme se to někde při první objevené vraždě…

plakát

Dust (2013) 

Perfektní ztvárnění! Při druhém shlédnutí už geniální nápovědy neuniknou (např. motýlek na klice). Tohle prostě nemělo chybu a Rickman tomu vtiskl neskutečný nádech! … avšak pro našince, bez většího rozhledu, zdá se silně zmatečné dílo (jak čtu některé komentáře). Než napsat obratem komentář o bizarním, nepovedeném a evidentně nepochopeném závěru, není lépe zkusit na základě indícií něco vygooglit?

plakát

FTL (2017) 

Vizuálně nádherná nálož. Na hlubší příběh nebyl bohužel čas :(

plakát

Ledová archa (2013) 

Ach jo. Proč se tohle, jinak docela slušné, postapokalyptické, seriálové drama odehrává na pozadí technicky totálního nesmyslu? Kdo proboha schválil jako super nápad, že záchranou lidstva bude 30 km dlouhý vlak, brázdící v - 122 °C kolejovou trať, vedoucí okolo celé planety, nikým neudržovanou :D Nejsem schopen se do dějství hlouběji ponořit, protože na takovou nálož technických absurdit prostě nemohu během sledování přestat myslet.

plakát

Corpus Christi (2019) 

Úžasné dílo, velice mě zasáhlo. Pastorační schopnosti a zapálení pro víru nejsou dány vysvěcením, ani ukázkově morálním životopisem, natož věkem. Film je natočen tak geniálně, že nevnucuje žádný úhel pohledu. Prostě tuto záležitost podává tak, jak se stala, nic nezakrývá, nic neomlouvá, nic neglorifikuje. Dává na výběr, může vás třeba utvrdit v konzervatismu, nebo vás otevře a zanechá spoustu otázek.

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Pod tímto je opravdu podepsán Jan Hřebejk??? Co se stalo? Vždyť ten film postrádá jakoukoliv hlubší myšlenku, nebo snad tím poselstvím je “když začne být sex nuda, pozvi sousedy na čtyřku”? Předlohu jsem nečetl, ani nemám zájem číst. Celé to na mě působí jen jako zhmotnění spolené erotické fantazie obou pánů.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Tohle je jeden z nejlepších seriálů, jaký jsem kdy viděl. Kdyby šlo dát 6 hvězd, dám 6.

plakát

Anne s E na konci (2017) (seriál) 

Tenhle seriál má duši! Nechápu počínání Netflixu ohledně rozhodnutí o zrušení nátáčení 4. řady.

plakát

Policie Chicago (2014) (seriál) 

Za mě zatím nejpoutavější “kriminálka” na současné překriminálkované seriálové scéně. Scénáře některých dílů hravě překonávají kdejaký krimi-film.