Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (331)

plakát

Josephine, báječná, a přesto svobodná (2013) 

Francouzská Bridget Jones v podání obtloustlejší Jennifer Grey. Originality pomálu, ale jako zábavná romantika na večer pro holky je to akorát.

plakát

2Bobule (2009) 

Odříkaného největší krajíc. Z principu nesleduju českou filmovou produkci a nesnášim pouštění televize jako kulisy k čemukoliv. Dneska jsem obojí porušila a pravda - nesledovala jsem film pozorně, ale možná díky tomu jsem byla lehce tolerantnější a vcelku příjemně překvapená.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Neskutečná slátanina, kde je těžký říct, jestli je horší scénář, střih, režie, anebo ultraděsná Elle Fanning.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Těšili jsme se. Moc. A ze začátku to vypadalo fakt dobře. Ale od půlky už jsme se zas nudili. Až do konce. Moc. Matthew Vaughn prostě není moje krevní skupina. Akorát Samuel L. Jackson si to u mě docela slušně vyžehlil.

plakát

Somers Town (2008) 

Vždycky jsem měla za to, že čb film má bejt právě tou nebarevností zajímavější, nebo se tak aspoň snaží tvářit. Jenže na mě to vůbec nefunguje. Je to jako kdyby mi někdo sebral jeden rozměr. Všechno je najednou takový placatý a míň to ve mně zanechá. Kluci sice hrajou dobře, kvůli Turgoosovi jsem si to nakonec i pustila a Londýn miluju, ale ani ten příběh nebyl ničím extra a vlastně si myslim, že si na to za tejden ani nevzpomenu.

plakát

Divoké historky (2014) 

I přes to příšerný a ubíjející letní inferno se mi chce jít ven, řvát a tančit radostí, že se zas po tak dlouhý době našlo něco, co mě beze zbytku bavilo! Jedna povídka lepší než druhá, ba co víc, co do kvality a originality jsou si povídky skoro rovny. Jasnej trhák!

plakát

Druhá míza (2015) 

Danny Collins je naprostá ztráta času. Pokud teda zrovna nemilujete průměrněj příběh, patos a klišé.

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

William H. Macy v roli bezkonkurenčně nejzábavnějšího a nejneschopnějšího kreténa v dějinách seriálu - Franka Gallaghera, otce (přiznaných) šesti dětí věkovýho rozpětí od dvaceti do jednoho roku, z nichž každé má svojí nezastupitelnou úlohu přispivatele do chatrnýho rodinného rozpočtu a to jakýmkoliv legálním, anebo spíš nelegálním způsobem. Originální téma, spousta zábavnejch i absurdních situací, téměř výlučně výborný herecký výkony.

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Tři naše nejkozatější herečky v hlavních rolích, k tomu jedna protivná slovena s děsným přízvukem a několik pánských herců, co pro změnu spojuje záliba ve zneužívání návykových látek! Zajímavá skvadra, hrajou dost na plný koule, skoro až moc teatrálně. Bohužel je to ale jako celek děsná blbost. Dobře mi tak, na český filmy ze zásady nekoukám. A vim proč.

plakát

Hlava rodiny (1991) 

Tahle komedie je fajn ze dvou důvodů: ten první je určitě Steve Martin, ten druhej to, že nedodržuje klasický schéma, kdy se nařehtáte jen první část filmu a ve druhý zbyde jen trapná rodinná limonáda. I když to chvíli vypadá, že se k cukrový vatě schyluje, zklamání se nekoná a jízda pokračuje. Bezva!