Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (213)

plakát

Absurdistán (2006) odpad!

80 minut utrpení. Autor je zřejmě z roku 2505, pokud mu tohle přišlo jako zábava.

plakát

2012 (2009) 

První půlka podává konec světa téměř jako rodinnou podívanou, akorát, že místo balónů tu v bláznivých skečích poletují vlaky, mrakodrapy, silnice a (bohužel pro režiséra, který si toho asi nevšiml) hlavně LIDI. Druhá půlka už je o dost lepší, jenže to už se film pomalu sune ke své 120. minutě a každému je jasné, že nejde o to "jak", ale "kdo" to do konce nedoklepe a je to čím dál úmornější. Ovšem jako výchozí půda pro nějaký seriál by 2012 fungovala výborně. Osobně by mě víc ale zajímal ten seriál.

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Nejlepší část filmu je, když dorazí Tony Stark. Zbytek je mix nevýrazného Edwarda Nortona, k nepoznání namaskovaného Williama Hurta, přízemního Tima Rotha, snaživé Liv Tyler a libovolného guláše výbuchů, řevu a různých jiných destrukčních činností. Kdo si myslí že když ve filmu všecho pořád lítá a každou chvíli něco exploduje, tak se může na všechno ostatní vykašlat, se pěkně plete. A proto byl tenhle film nakonec nuda.

plakát

Šepot srdce (1995) 

Pro mě bohužel trochu nenaplněné na více úrovních. Příběh téměř chybí a nenahrazuje to ani "romantická" rovina, protože ta téměř chybí taky. Navíc hlavní hrdinka prochází poněkud neuchopitelnou krizí, těžko se mi do toho vžívalo. Grafické provedení bylo ovšem úchvatné.

plakát

Ledové sny (2010) 

První půlka je trapná, druhá docela ujde a finále je praštěný.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Nebylo to špatné, ale nejsem fanda toporného hopsání Renée Zellweger, které ji má odlišovat od ostatních "dam na úrovni", jednička se bez toho z většiny obešla docela dobře. Nejlepší částí tak asi zůstává pranice Hugh Granta a Colina Firtha, což asi musela být sranda to natáčet :-D Filmové pojetí thajské ženské věznice už bylo ovšem trochu moc i na mě.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Výrazně debilnější než obě Narnie. Tohle je tak zoufale předvídatelný film, že to z něj bere veškerou zábavu až nezbyde nic. Ještě se mohli zbavilt těch několika živých herců a mohli to mít rovnou jako animovanou pohádku, skutečně nevím, proč se s nimi ještě obtěžovali. CGI tu bylo snad téměř vše.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Tak co tu dneska máme? Ah, nový Souboj titánů...hmm, tak se na to podívejme...Perseus a Andromeda - checked, Pegasus - checked, Kalibos - checked, škorpióni - checked, čarodějnice - checked, Medúza - checked, Kraken - checked, Transformers - checked, Pán prstenů - checked, Duna - checked, Star Wars - checked..........aneb, jak Leterrier točil Souboj titánů...

plakát

Zelená zóna (2010) 

One word - AWESOME! Kristepane, od Greengrasse by se mohli ostatní filmaři učit. Tempu, dialogům, herectví, čemukoliv...tady není jediný aspekt, který by drhnul nebo nebavil. Tohle je, po Bournech, opět 100% bomba. Takto naprosto užitečných a využitých 120 minut jsem nezažila už delší dobu.

plakát

Legenda o slavném návratu (2000) 

God, I love Matt Damon! K tomu výborná Charlize Theron, brilantní Will Smith a 18 jamek na zeleném poli a za mě 4 hvězdičky jen za čisté herectví:) Jen ty Willovy promluvy mě občas trochu mátly.