Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (315)

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě - Fall (2016) (epizoda) 

Tak. To bylo jak ve zlém snu - z mých oblíbených Gilmorek se staly obludné karikatury mých oblíbených Gilmorek! Totální přešlap a kdybych někdy přemýšlela, jak bych nechtěla, aby dopadly hlavní hrdinky seriálu po jeho posledním dílu poslední série z před lety, bylo by to přesně takhle...Scénář naprosto tragický, epizoda po hodině a půl likvidující, třeskutně prázdné, ploché, vykrádající se z kdysi, nudné, o ničem. Snad jediná linka, která se mi v této minisérii (no pravda nadneseně řečeno) líbila, byla ta s Emily. Jinak úpím úpím úpím...a tajně doufám, že tedy žádné další pokračování už nebude...

plakát

Lída Baarová (2016) 

Po všech těch odsuzujících slovech na adresu nejnovějšího filmu od Renče jsem čekala opravdu velký propadák...ale ne, možná o co ta očekávání hrozného byla větší, o to víc mi film nepřipadal tak strašný...protože ona ta očekávání většinou vždycky bývají přehnaná, ať už v dobrém nebo špatném směru, ať už ve filmu, nebo v životě :-)...Suma sumárum - prostě Renč no, nic víc nic méně.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Hodnoceno prvních 15 minut, kdy jsme s dětmi nevěřícně zírali a zírali...pak jsem vítězoslavně přepnula na Prázdniny v Římě a hle...mé děti (10 a 7) byly černobílou pohádkou pro dospělé nadšené...jaká krása...a jaká úleva zjistit, že pořád je to dobré - pořád i děti ještě dokáží rozlišit, co je už přes čáru a o pohádku určitě nejde, díkybohu.

plakát

Nebožtíci přejí lásce (1972) 

Okouzlující....po všech stránkách...Asi bych těžko kdy čekala, že budu tak nadšená z filmu, ve kterém de facto fandíte slušňákovi (či jak to nazvat), aby se podvolil a... byl nevěrný...a ono jo! Po tak třeskutých hrůzách jako třeba Muži v naději apod. je tohle jako balzám - život se leckdy opravdu nemusí brát tak ukrutně vážně a černobíle...stejně z něj nevyvázneme živí :-), a když se to vyjádří takto (a nenatočí jako úplná stupidita jako tamto), pak je to vážně jako pohlazení. Juliet Mills je úžasná, její Pamela je v jistém smyslu autentickým a bezprostředním vyjádřením nesnesitelné lehkosti bytí a Jack Lemmon ...jak tomu to v roli nalinkovaného suchárka sluší, no prostě parádní dvojka. A samozřejmě třešinka na dortu - hudba - dokonalost sama!

plakát

Pohádkář (2014) 

Marně se snažím najít aspoň jeden důvod, proč "tomuhle" nedat odpad. Jeden tu je - já dávám odpad strašně nerada. Tak radši hodnotit nebudu.