Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Umučení Krista

Umučení Krista (2004)

Nejhlubší příběh ze všech, které znám. Tento film je ukázkou skvělé práce kamery, režie a naprosto úžasných hereckých výkonů. Pokud se zamyslíte nad poselstvím, které přináší, je snadno odhalitelné, že pokud by z tohoto ponaučení žilo více lidí, asi by svět kolem nás byl jiný. Lepší, plnější ... (doplňte si sami)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Snímek, ze kterého jsem pochopil, jak snadno se člověk může dostat pod vliv drog natolik, že už se z toho nevyhrabe. Obdivuji scénář, herecké výkony, perfektní práci s kamerou, skvělou režii a naprosto úžasnou hudbu. Téměř každý den bych ji mohl slýchat a neomrzela by mne!

Matrix

Matrix (1999)

Legendární film, který ovšem jen tak nezestárne (alespoň pro mne). Je to ukázka výborného filmu, který navíc nese hlubší poselství, které se dnes začíná naplňovat (ať si to připouštíte či nikoli). Pro velkou masu lidí je totiž již místem, kde se socializují a kde bych chtěli strávit svůj život, něco virtuálního. Ve filmu je to Matrix, v živé současnosti je to jiný kyberprostor - internet. Doufejme, že nás to nepřeroste.

Fontána

Fontána (2006)

Fontána je pro mě jeden z nejúžasnějších filmů. Strhjující hudba je podle mě naprosto skvělá a příběh je vyprávěn s tak velkým umem, že nevím který režisér současnosti to umí tak parádně jako Aronofsky. Ale co se týče toho, zda byli či nebyli použity počítačové triky... Pro snížení nákladů byly omezeny, ale ne zcela. V následujícím videu si můžete všimnout modrého a zeleného pozadí, před kterým byly scény natáčeny. Vše je ovšem tak umě uděláno a pěkně vyhotoveno, že to nijak neruší. http://www.youtube.com/watch?v=qP5VWfv0hlk&feature=related

Ovládací panel
6 bodů