Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (73)

plakát

Svatba upírů (1993) 

Mě se to moc líbilo, mám ráda české staré (pro mě) filmy. Herce Hrušínského sice moc nemusím a Ivetu Bartošovou už vůbec ne, ale v těchto rolích jim to moc slušelo. Film mě bavil od začátku až do konce, nepostrádá chvilky, kdy se bojíte, ani chvilky, kdy se upřímně smějete. Ráda se kdykoliv podívám znovu ;-)

plakát

Pianista (2002) 

Celá 2.světová je hnus a tento film to popisuje tak dokonale, že mi chvilkama až jel mráz po zádech. Navíc hlavní role ztvárněná Adrienem Broodym - myslím, že on se na tuto roli výborně hodil :-) Oskary hovoří za vše :-)

plakát

Pat a Mat - Akvárium (2003) (epizoda) 

Dobří týpci, všecko vyřeší :-D Prostě Ajeťáci - A je to :-)))

plakát

Manželské etudy po dvaceti letech (2006) (seriál) 

Tak tohle se Helči Třeštíkové opravdu povedlo. To je geniální nápad na dokument a pozorovat vývoj několika manželství je prostě fantastické. Samozřejmě 5*

plakát

Happy Tree Friends 3 - Třetí úder (2004) (video kompilace) 

Flippy je prostě drsňák. Jakmile se ukáže jen sebemenší věc nebo zvuk, který má něco společného s válkou nebo s násilnou smrtí, Flippy nemá slitování a vražedné a nemilosrdné zabíjení je na světě :D

plakát

Happy Tree Friends 1 - První krev (2002) (video kompilace) 

Tenhle brutální seriál s krelesnými zvířátky, ze kterých každou chvilkou stříká krev a padají vnitřnosti, je prostě super :-D

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Prostě nejlepší. O takovém vztahu mezi matkou a dcerou se může každýmu jen zdát.

plakát

Sněženky a machři (1982) 

Česká komedie, ve které se skupinka studentů za doprovodu učitelů vydá na lyžařský kurz na horskou chatu. Film hezky popisuje chování studentů a jejich problémy, které líčí spíše s nadsázkou. Myslím, že více k tomuto filmu není snad potřeba ani dodat. Minimálně jednou ho viděl asi každý. Dočkal se i po 20ti letech svého pokračování, které už na mě ovšem tolik nezapůsobilo.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Francouzská romantická komedie v hlavní roli s výbornou herečkou Audrey Tautou. Nejvíce mě snad pobavily pohlednice od cestujícího trpaslíka, které měli donutit Améliina otce cestovat. Zajímavý byl i detailní popis života obyčejných lidí, ktery umožní divákovi hlouběji náhlednout do charakteru postav.

plakát

Pelíšky (1999) 

Film, ve kterém jsou použity dialogy z knihy "Hovno hoří". Výborná česká komedie situovaná do konce 60. let, která nikdy nezačně nudit. Navíc spojení B.Polívky a M.Donutila nemohlo dopadnout jinak než geniálně.