Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Steve McQueen

...ono je dost těžké psát komentář k člověku který je 30 let mrtvý ale vy to pořád jaksi neberete na vědomí...tak ano...přiznávám že plakátem (a dost pracně sehnaným) to začalo a jak to tak podle umístění v top 10 vypadá zatím ještě neskončilo...jela jsem do Paříže...byl to můj sen...a co jsem si přivezla? monografii SMcQ...svědčí to o...fanatismu? (špatné slovo)...závislosti? (špatná představa)...neobjektivnosti? (no to snad ano ale proč být objektivní...je to moje top 10)...já doufám že to svědčí o vkusu věrnosti a naprosté nadčasovosti...

John Malkovich

...charisma charisma charisma...skloňovat ve všech pádech!!!...ovšem i skvělý herec a slušný člověk...a to snad taky není k zahození...a nedá se nic dělat musím zopakovt svoji otázku na téma stárnutí chlapů...já nežádám spravedlnost ale přírodní zákony by snad mohly fungovat trochu vyrovnaněji...a já vím o čem mluvím!!!

Al Pacino

...hereckou top 10 jsem se opravdu poctivě snažila složit co do pořadí podle oblíbenosti...vlivu na mé ženské vnímání...představě o skvělém herectví a emocí které vyplavou ať chci nebo ne...A.P patřil k mým oblíbencům od chvíle kdy jsem poprvé viděla film Strašák...okamžitě jsem poznala že ten chlápek potřebuje moji pozornost...péči...hýčkání...rozmazlování...zkrátka včechno co mu já jako žena můžu dát...a Vůní ženy mě přesvědčil že jsem to nedělala nadarmo...a jak to vy chlapi s tím stárnutím děláte to mi vážně není jasný!!!!

William Hurt

...možná antihvězda ale především pan herec...

Javier Bardem

...tak trochu pozdní objev...mea culpa ale lepší pozdě než nikdy...