Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Hoši z Abu Ghraib

Hoši z Abu Ghraib (2014)

Jeden americký voják, jeden irácký vězeň... Věznice, kterou všichni znají, ale nikdo vlastně neví, co se v ní děje. Možná to jen nechceme vědět. Unikátní pohled do prostředí, kam by se nikdo z nás dostat nechtěl - ale kde můžete velice snadno zmizet. Zmizet i když jste nic neudělali. Příběh o přátelství za hranicí možného, za hranicí sebezáchovy a příčetnosti. Příběh o tom, co se také může odehrávat za zdmi Abú Ghraib.

Lékařské záhady

Lékařské záhady (2004) (seriál)

Špičkoví lékaři z NIH v čele s neúnavným vizionářem Stephenem Connorem v boji s infekcemi, otravami a spol., na které jsou ostatní lékaři krátcí. K dispozici mají to, o čem se obyčejným lékařům ani nezdá: vrtulníky, letadla a mozky, které vyřeší každý případ. Hlavně má ale tým specialistů na zřeteli jediné: důležitost záchrany lidského života. Proto jsou vždy připraveni zasáhnout v kteréholi části USA.

Jack-Jack útočí

Jack-Jack útočí (2005)

Celá rodina kdesi v neznámu a malý Jack-Jack ponechán napospas svému hlídání... Mohl by být poslušné mimi a poslouchat Mozarta, jež děti zušlechťuje, ale on raději rozvine své zvláštní schopnosti. A že jich tedy má.

Reklama