Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (50)

Living Death

Living Death (2006)

Victoru Harrisovi, který zdědil po svém otci zámek a velké jmění, dělá dobře tyranizovat své okolí. Jeho manželka Elisabeth zatouží po změně. Zamiluje se do Victorova právníka Romana, se kterým plánují Victorovu vraždu. Roman s Victorem sepíše poslední vůli, ve které se stanovují zásady zacházení s jeho tělem po smrti. Roman si vybere jako jed neurotoxin z japonských ryb fugu. Netuší však, co tento jed dokáže způsobit.

Freeze Me

Freeze Me (2000)

Před pěti lety byla Chihiro znásilněna třemi muži, kteří si znásilnění nahráli na video. Dnes žije v Tokiu a těší se na svatbu se svým kolegou. Znenadání zazvoní u jejích dveří jeden z násilníků. Jeho hrubé chování vyprovokuje Chihiro k vraždě. Jeho tělo uloží do mrazáku. Než stačí tělo zlikvidovat, zazvoní druhý z trojice.

Scrapbook

Scrapbook (2000)

Mladá dívka Clara je unesena sériovým vrahem Leonardem, který si o všech svých obětech dělá přesné záznamy do fotoalba spolu s popisky (scrapbook). Jakmile se svou obětí udělá několik fotografií a přidá i nějaké trofeje (vlasy, části oblečení), donutí ji, aby mu do jeho alba napsala vzkaz. Clara je mučena, bita, znásilňována a zamčena jako zvíře. Brzy pochopí, že aby měla šanci na útěk, musí skrze album donutit Leonarda, aby on poslouchal ji.

Damien's Seed

Damien's Seed (1996)

Jane si najme soukromého detektiva Barryho, aby našel její tři měsíce nezvěstnou sestru Jessicu. Barry odjíždí do malého městečka Lost Lake, kde se setká s dívkou jménem Trix. Vyšetřování ho zavede až k ženské okultní sektě. Každou noc je Barry zdrogován a nucen se účastnit podivných sexuálních rituálů. Netuší však, že on je k ženské sektě hlavním klíčem.

Posedlost noci

Posedlost noci (1994)

V čínské čtvrti prodává pan Wong kuriózní zboží s magickými účinky. Jednoho dne sem zavítá i spisovatel Howard a fascinován jedním artefaktem, rozhodne se jej ukrást. Poté, co jej přinese domů, začínají v něm samém i v jeho okolí růst agresivní až zabijácké sklony. V ohrožení je nejen jeho manželka, ale i nová svůdná sekretářka.

Proti zdi

Proti zdi (1994) (TV film)

Strhující drama natočené podle skutečné události. Michael Smith (Kyle McLachlan) nastupuje do neblaze proslulé newyorkské věznice Attica jako dozorce. Poznává nepsané zákony života ve vězení a odhaluje zavedenou hierarchii vztahů mezi vězni a bezohledné praktiky dozorců. Krátce po jeho nástupu vypukne ve vězení mohutná vzpoura. Michael se ocitá v moci vězňů jako rukojmí. Snaží se napomoci k dohodě mezi věznicí a vzbouřenci, ale po sérii neúspěšných jednání se vedení věznice a vláda rozhodnou vzpouru krvavě potlačit.

Spolužáci

Spolužáci (1992)

Duncan je geniální, čestný student, Blade je mladistvý delikvent. Ale protože se smíchají jejich školní záznamy, každý si myslí, že Duncan je Blade a naopak. Teď Duncan vypadá jako ostrý hoch a nikdo ho už nešikanuje. A Blade objevuje, že na světě existuje i něco jiného, než jen rvačky. Teenegerská komedie plná skvělého hip-hopu od newyorského dua Kid 'N Play.

Wizards of the Demon Sword

Wizards of the Demon Sword (1991)

Mladý potulný bojovník Ulric pomůže dívce Melině v boji proti zlým čarodějům, kteří se chtějí zmocnit kouzelného meče, který svému majiteli přináší neomezenou sílu. Melina požádá Ulrica, aby jí pomohl osvobodit jejího otce ze zajetí Lorda Khoura, a zajistit, aby se Ďáblův meč nedostal do nepovolaných rukou.

Singapore sling: O anthropos pou agapise ena ptoma

Singapore sling: O anthropos pou agapise ena ptoma (1990)

Život Singapore Slinga se hroutí, upadá do depresí, samoty a beznaděje. Jednoho dne se rozhodne vypátrat svou bývalou lásku Lauru. V noci se dostává k záhadné vile, na jejíž zahradě pohřbívají dvě ženy neznámé tělo. Matka s dcerou. Nečekaně se ocitá v síti obou choromyslných žen plné sexuálního otroctví, podivných rituálů a vražedných her.

Red King, White Knight

Red King, White Knight (1989) (TV film)

Americká CIA se dozví, že se KGB chystá uskutečnit atentát na sovětského nejvyššího generálního tajemníka M. Gorbačova. Požádá proto svého agenta ve výslužbě Stonera, aby jel do Moskvy a pokusil se celou věc vyšetřit. Mezitím se ve Washingtonu řeší, zda-li chystaný útok sovětské straně ohlásit či nikoli. Stoner se však ještě znovu zaplétá se svou tehdejší milenkou Annou, které chce pomoci zběhnout do USA. Politický thriller s romantickou zápletkou vznikl v době eskalace studené války, v roce kdy padl komunistický režim ve východní Evropě.

Blázinec ve škole

Blázinec ve škole (1988)

Komediálně laděný film Spike Leeho se odehrává v prostředí černošské komunity na vysoké škole. Nejenže mají spolužáci problémy se školou a učením, ale také s poznáváním sebe sama a své komunity, což se neobejde bez vzájemných potyček mezi znesvářenými partami. A to se ještě chce stát členem studentského bratrstva ne právě všemi oblíbený mladík.

Trappola diabolica

Trappola diabolica (1988)

Majora Jenkinse, velitele akční vojenské jednotky Strike Commando ve Vietnamu, unesou teroristé a požadují za jeho propuštění 10 miliónů dolarů v diamantech. Po jeho stopách se vydává nejlepší muž komanda Michael Ransom. Na dobrodružné misi potkává odvážnou Rosannu a ve spolupráci se CIA se mu podaří zničit drogový kartel, se kterým má jeho velitel Jenkins až příliš podezřelé kontakty.

Skalpy

Skalpy (1987)

Velitel texaské pevnosti v americké občanské válce se odmítl vzdát vojskům Severu a snaží se koupit indiánskou dceru náčelníka místního kmene. Náčelník však odmítne, což se změní v masakr indiánské vesnice a v únos náčelníkovy dcery Yari. Odvážná Yari svým únoscům uteče a skryje se u drsného rančera Matta, který nesnáší indiány, ale i Jižany. Zpočátku nesourodá dvojice čelí mnohým nástrahám a pronásledováním až do konce.

Les Amazones du temple d'or

Les Amazones du temple d'or (1986)

Dívka, která vyrůstala v džungli sama poté, co ji kmen Amazonek zabil rodiče, se vydává na cestu pomsty. Na své cestě se setkává s manželským párem, který hledá jeskyni, ve které se prý nalézá zlato. Tuto jeskyni však obývají právě Amazonky, které zotročují muže k dobývání zlata a svého cenného bohatství se nehodlají vzdát tak jednoduše.

Macumba sexual

Macumba sexual (1983)

Alice, obchodnice s nemovitostmi, odjede se svým francouzským milencem na dovolenou na Kanárské ostrovy. Alice má velmi živé erotické sny, ve kterých vystupuje exotická černoška se svými dvěma otroky (muž a žena). Šéf Alici zavolá, aby se setkala s princeznou Obongo, která má zájem koupit nějaké nemovitosti. Alice princeznu navštíví a zjišťuje, že princezna je ta samá žena, o které se jí zdálo.

Os Violentadores de Meninas Virgens

Os Violentadores de Meninas Virgens (1983)

Gang ze Sao Paula, který nabízí movitým zákazníkům sex s pannou, unesl v noci další dívku. Oběti únosu jsou ihned po „splnění úkolu“ zabity. Policie nemá žádnou stopu. Pedro, provozovatel prádelny, našel utržený knoflík z bundy jednoho z pachatelů. Poté, co nález nahlásil policii, se v boji proti celému gangu ocitl sám. Aby se vydal na cestu pomsty, musel zaplatit životem své přítelkyně a jejího bratra.

Orgasmo nero

Orgasmo nero (1982)

Manželství etnografa Paula s jeho frigidní ženou Helen je poznamenáno nenaplněnou touhou po dítěti. Na ostrově, kde Paul zkoumá zvyky a rituály domorodého kmene se setkají s mladou černoškou Ha-Ini, kterou spolu odvezou do města, kde se Helen a Ha-Ini do sebe zamilují, což na jedné straně vadí jejímu manželovi, na druhé straně však probouzí Heleninu chuť se milovat. Je možné udržet vztah ve třech?

Violenza in un carcere femminile

Violenza in un carcere femminile (1982)

Černá Emanuelle (Laura Gemser) jde do ženského vězení, aby zde odhalila místní poměry, praktiky dozorkyň a zkorumpovaného správce. Sama na vlastní kůži poznává, jak dozorkyně brutálně mučí a ponižují vězenkyně a jak jsou ženy zneužívány a trestány nucením k sexu. Ale brzy se seznámí s laskavým vězeňským doktorem (Gabriele Tinti), který jí po prozrazení její totožnosti pomůže s útěkem.

Lovec lidí

Lovec lidí (1980)

Příběh se odehrává v džungli u kmene domorodců kdesi v Jižní Americe. Modelka Laura Crawford je unesena bandou gangsterů, kteří za ni požadují výkupné šest miliónů dolarů. Modelčin agent si najímá válečného veterána a žoldáka Petera Westona, aby modelku vysvobodil z jejich spárů. Netuší však, že kromě gangsterů musí bojovat i proti ďáblovi-kanibalovi, který si přichází pro další svou oběť.

Emanuella, královna ze Sadosu

Emanuella, královna ze Sadosu (1979)

Po letech zneužívání svým manželem chce Emanuelle se vším skoncovat. Najme si proto zabijáka, který pracuje pro jejího manžela, ale v okamžiku, kdy si myslí, že má vše pod kontrolou, začne vrah vydírat ji. Obchodní partner jejího manžela se snaží dokázat Emanuelle vinu a přitom ji vrah stále pronásleduje. Emanuelle se snaží uchránit svou nevlastní dceru před sítí intrik.

Reklama