Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Krimi
  • Akční
  • Komedie

Malum (2023) odpad!

Nepozerateľná nudná sračka, od úvodnej minúty až po jej koniec. A multikulti v správnom videní samozrejme nesmie chýbať.

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) odpad!

Malo to všetko čo dnes BLM a LGBT propaguje.  Absolútne nudná sračka, ale taká progresívna

Běglecy (2014)

Scenérie super, krajina krásna, dej uveriteľný, herci OK, ale čosi tomu chýbalo. Asi viac drsnosti a menej následného Happy endu

Venus (2022)

Asi týmto typom filmom nerozumiem, asi tomu modernému spracovaniu nerozumiem. Film plný nezmyslov, herecké výkony slabé.

Na nože (2019) odpad!

Myslím, že USA si už definitívne pília pod sebou zvyšky konára, na ktorom sedia. Potom ich už čakajú len svetlé zajtrajšky

Pearl (2022) odpad!

škoda slova, takže jedných slovom khujovina

Kočičí oko (1985)

Všetko také nereálne a to i na Kinga. Prvá poviedka sa pozerať dala len jej koniec bol akoby ustrihnutý, druhú  som predtým počul ako mp3, preto takto spracovaná poviedka, nemala akoby ani napätie, atmosféru len sa chcela odšuchtať dokonca, to bolo slabé. Posledná poviedka? Absolútna ujovina.

Úsměv (2022) odpad!

Tak toto ani náhodou. Dej stupidný, hercov zháňali asi niekde v pomocnej škole. Klasický bleklivák, normálne bežných Američanov začínam ľutovať.

plakát

Vražda v Londýně (2022) odpad!

A že to bude nejakádetektívna komédia v starom Londýne a ono to bola povinná multikuti sračka s prvkami mítu. O deji sa radšej ani nevyjadrovať.

Ovládací panel
4 body