Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Nezvratný osud 4 (2009) 

Velké sklamáni, první dva díly mě zaujaly, ale teď je to čímdál slabší.. škoda , ale asi už se tady nedá nic vymyslet.. smrt na tisíc způsobů je už nuda..

plakát

Stmívání (2008) 

Docela mě tahle sága zaujala, ikdyž mohlo to být trochu akčnější ..

plakát

Brak (2002) 

Myslím že tvůrci byli studenti zlínské filmové školy a jelikož jsem ze Zlína a občas sem ve filmu zahlédl známé misto, plus fakt že se mi nezdal až tak špatný ,, dávám dvě hvězdy.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Parádní a skvěle zpracovaný nápad na obrácený vývoj člověka, který každého zaujme. Bohužel krom toho mě moc nenadchl a tudíž druhá polovina filmu mě už trochu zklamala, ale i tak určitě stojí za podívání.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Souhlas,,nejlepší ze starých fantasy.A i v současné době bohužel nemá moc konkurence.

plakát

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 

Ač nemám moc rád hudební filmy :) , tenhle animák se mi líbil.Odehrává se v netradičním míste, což ho zpestřuje a je to klasicky Burton který myslím nikoho nezklame.

plakát

Nepřítel před branami (2001) 

Jeden z mála dobrých válečnách filmů o Sniperech.Zajimavý příběh s dobrým koncem, což mám rád :))

plakát

Mary a Max (2009) 

Tento fílm jsem zhlédl vpodstatě náhodou , když jsem na jeho promítání narazil v jedné hospůdce.Nenapadá mě žádný film ke kterému bych to přirovnal, ale určitě všem doporučuji se podívat, ikdyž to končí poměrně smutně a v hospůdce jsem viděl ukápnout mnoho slz :-) , film má velice zajimávý příběh plný skvělých vtipů.