Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Bullittův případ (1968) 

Přítekyně Steva McQeena jezdí ve voze Porche 356, první vůz značky Porche, postavený na základu Volkswagna Brouka. Brouk se ve filmu objeví čtyřikrát.

plakát

Na vodě (2016) (seriál) 

Hater gona hates, jinak si opravdu neumím už to hodnocení české produkce na csfd vysvětlit. Fakt nechápu jak může někdo ohodnotit seriál, který mám mít 13 epizod podle upoutávky a psát tu přisprostlé komentáře. Nebo další, sepsout seriál, ze kterého dotyčný viděl pár minut, jenom proto, že je natočené blbě nějaké panorama, to je mi opravdu jako nepražákovi úplně jedno a pravost zkoumat nebudu. Nejsem sice fanoušek české seriálové tvorby, krom Okresního přeboru z poslední doby, ale prostě se tu točí seriál o vztazích, lidi se na to dívají, tak se jim to asi líbí, každý má prostě jiný vkus a nemusím hned o někom říkat, že je po lobotomii, on může říct totéž, když se dotyčnému líbí třeba Pán prstenů, protože to je přece nereálné. Zkrátka a dobře, mě se tento seriál líbí. Občas jsem v televizi viděl upoutávku, občas jsem přeblikl přes reprízu. Veronika Kubařová je prostě krásná holka, má úžasný úsměv, ta k tomu taky nalákala. Někde u osmého dílu jsem si to našel na netu a podíval se na to, a teď netrpělivě očekávám každý díl, protože chci vědět jak to dopadne. Jestli to tomu ňoumovi Hugovi vyjde atd......

plakát

Okrsek 13: Ultimátum (2009) 

Spoiler/Chyba ve filmu: Jak se ukáže v scéně 59:19, tak údajná paměťová karta kterou předal Samir Leitovy je jen prázdný adaptér MircroSD--SD

plakát

Dunkerk (2017) 

Nebudu si tu hrát na nějakého filmové kritika abych hodnotil režiséra a to kam směřuje nebo ne. Film se mi docela líbil, ale za mě jako obyčejného diváka tam děj není vykreslen úplně nejlíp. Na začátku sice byla snaha popisovat časovou linii, ale na to film po pár minutách úplně rezignoval, takže vykreslení nějakých 10 dnů do doby jednoho letu stíhačky mi přijde úplně mimo.

plakát

Inferno (2016) 

Nemůžu se ubránit srovnání s knihou, oproti ní je příběh tolik děravý, včetně blbostí typu barvy vlasů, které by filmaře nestáli nic navíc, ale celkově to prostě film shazuje. Filmaři se snažili o co nejvíce zvratů mám dojem až to celé pokazili. Mohl to být úchvatný film, pokud by se drželi předlohy.

Ovládací panel