Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Kdo tohle natočil, jako by se snažil dát dohromady ty největší klišé z filmů o žralocích, ale i všech ostatních typů filmů. Úplně mě vyvádělo z míry jak se to stalo po čase tak předvídatelné, že se vždycky podělalo všechno co mohlo, film jakoby stanovil nějaká pravidla, která vzápětí porušil, no prostě humus. Buď jsem na to abych si to užil moc inteligentní nebo jsem byl příliš střízlivý.

plakát

Gayby (2012) 

Čekal jsem, že to bude teplé, ale že to bude až tak teple teplé, to fakt ne. A navíc tam nebyla ani žádná hezká holka na dívání a celé mi to připadalo jako něčí domácí video.

plakát

Bláznivá škola (1996) 

Tenhle film úplně miluju a viděl jsem ho asi 50x, je prostě plný hlášek. "Hele kámo, ta muzika docela šlape, nemáš doma ještě nějaký pecky jako je tahle?"

plakát

Válečný kůň (2011) 

Zajímavě natočený film z první světové, ovšem po celou dobu mě rozptylovaly zmínky o "Německu" a v českém dabingu dokonce o "náccích", tak jsem si to až tak úplně neužil.

plakát

Funny Games USA (2007) 

Strašně mě to nudilo.... Příběh byl sice na začátku postaven zajímavě, ale z některých nekonečných záběru jsem měl pocit, že se film zasekl.... Ovladač radši nekomentovat....

plakát

Hledám ženu. Zn.: Z Východu (2010) (TV film) 

Dokument o amerických tragédech, které podělávají ukrajinské sexy zlatokopky... koukal jsem na to s radostí...

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

Objektivní hodnocení tohoto pořadu je mi naprosto jasné, ale abych byl upřímný, já se strašně rád koukám na hloupé pitomce a namyšlené bárbíny, kteří si myslejí, že pobrali všechnu moudrost světa a přitom o skutečném světě nemají ani páru, protože podle nich ho tvoří jen prachy, párty a sex. V jednom je mi jich líto, ale z duše rád se těm trapákům omezeným zasměju. Ti co jsou tak hloupí, že si myslí, že se takovým způsobem proslaví jsou fakt tupí...

plakát

Zombies: Den-D přichází (2008) 

Sice zbožňuju filmy se zombíkama, ale tohle vážně nešlo... vydržel jsem se na to dívat 30 minut, ale pak mě ta rozlítaná kamera a superzombíci už fakt neskutečně štvali...

plakát

Scary Movie: Děsnej biják (2000) 

Tak tenhle film musí člověk vidět poprvé nejlépe v pubertě, protože jinak je to strašná kravina. Já jsem ale to štěstí měl.

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Tohle není film, tohle je umělecké dílo. Je vidět, že při natáčení promýšleli každý detail od vzhledu hlavního hrdiny až po poslední záclonku v jeho bytě. Soundtrack je naprosto neskutečný a i ten poslední herec podává skvělý výkon. Škoda, že takových filmů už se v současnosti moc nevidí.