Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (269)

plakát

Smrtící léčba (1996) 

Hugh Grant mi sedne v trošku jinačích rolích. Smrtící léčba má smrtící scénář. Místy nuda, ale znám horší thrillery.

plakát

Deník Bridget Jonesové (2001) 

Zbožňuju britský humor a zvlášť v podání Hugha Granta či Colina Firtha. A zadek Renée Zellweger mi zvýšil sebevědomí. Deník Bridget Jonesové je svižný, vtipný, originální film o tuctové třicátnici (dost už bylo těch anorektických krasavic, se kterými se jen těžko sžijete), která své štěstí najde tam, kde by to vůbec nečekala.

plakát

Moucha (1986) 

Jeff Goldblum je jako moucha opravdu odporný. Povedený filmeček, ze kterého vám nebude dobře.

plakát

Malý velký muž (1970) 

Konečně měl někdo kuráž ukázat, co byli Američani zač. Jejich vyvražďování Indiánů si nezadalo s nacistickou genocidou Židů a generál Castro by si mohl podat ruku s Hitlerem. Dustin Hoffman je jako malý velký muž opravdu nepřekonatelný.

plakát

Žena v ringu (1979) 

Roztomilé, ale Barbra to umí i líp.

plakát

Osvícení (1980) 

Nářez. Kéž by se dnešní tvůrci "hororů" inspirovali tímto filmem. Osvícení se mnou zamávalo a Jack Nicholson ze sebe opět vydal maximum (jak je ostatně jeho dobrým zvykem a darem). Z některých scén mám husí kůži ještě dnes...

plakát

Křižovatka smrti (1995) 

Jack Nicholson, David Morse a Robin Wright Penn to vytáhli na čtyři, jinak by to byl asi tuctovej film.

plakát

Tři do páru (2004) 

Příjemnej, poklidnej, nekomplikovanej film o milostným trojúhelníku a nejen o něm. Colin Farrell mě mile překvapil, že i s tím svým sexy obličejem dokáže zahrát skromnýho, nesmělýho a panicky nezkušenýho kluka, kterej bere život tak, jak se na něj valí a jediné, co chce, je milovat a být milován. Tenhle film vás nezboří žádným zásadním nebo nečekaným zvratem, ale ukolébá vás až do konce, který se objeví zničehonic, stejně jako film zničehonic začal. Nesmím zapomenout zmínit skvělé výkony Sissy Spacek a Robin Wright Penn.

plakát

Motýlek (1973) 

Četla jsem knížku a i když se do filmu (pochopitelně) nepodařilo dostat všechno, je tam alespoň podstatná část. Steve McQueen i Dustin Hoffman excelují.