Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (481)

plakát

Babylon (2022) odpad!

Nééééé.      Už   nikdy    víííce.     K tomu snad ani nic rozumného nejde napsat :-(

plakát

Němá tajemství (2023) 

Tak to bylo skvělé :-) Moc povedený film a Steinmasslová a Plodková to vystřihly neuvěřitelně dobře.  Film má mistrné zvraty. Smekám. Když si člověk uvědomí o jaká témata se otře... pak smekám ještě jednou.Všichni hráli uvěřitelně a úžasně. I vyšetřovatelé i veterinář i ženy jeho života :-) :-)

plakát

Kůň (2022) 

I já chci svého koně :-) :-) :-) :-)

plakát

Poslední propadne peklu (1982) 

K tomuhle filmu jsem musela dozrát. A musím říct, že je skvělý. Ivan Vyskočil a Míša Kudláčková jsou excelentní :-) Hudba, písničky, zápletka, lehká pohádkovost, napětí. Temná strana chamtivosti, bezcitnosti. Světlou stranou je obyčejně neobyčejný lidský soucit a vzájemnost. Chamtivost Vám zatemní mozek, ale jen málokdo se umí z jejich osidel vymotat a osvobodit. Těm dvěma... Magdalénce a Matoušovi se to povedlo :-)

plakát

Pyšná princezna (1952) 

V zemi krále Miroslava jsem vždycky chtěla žít. Pyšná princezna je prostě opravdová pohádka se vším všudy. Teda kromě čertů, bludiček a čarodějnic. Všechna pohádkovost je v kouzelném příběhu, dobrodružství dvou zamilovaných a vtipu, který celou pohádku doprovází.  Tahle klasika doufám nikdy z vánoc nezmizí ....:-)

plakát

Bílá paní (1965) 

Tak to nemělo chybu. Tohle je absolutně nadčasový film.  Dát toto dohromady jako příběh... smekám klobouček :-) Já bych řekla dokonalost sama :-)

plakát

Synové hor (1956) 

Tak to bylo něco úžasného. V tom filmu bylo všechno. Naděje, napětí, přátelství, odhodlání... těžký život horalů. kteří milují místo, kde žijí. Sonda do více než sto let nazpět... kdy sedáme k jednomu stolu s chudými tkalci, proháníme se po podkrkonošských lukách a uvědomujeme si, že výhra.... byl jen obrázek nazeď a přesto Ti lidé závodili. Oproti dnešku.... to byl záááázrak :-)

plakát

Ghost Rider 2 (2011) odpad!

bože to čo bolo toto????? :-(

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

No, dala jsem tomu šanci a nelitovala. Příběh bolesti až na dřeň kosti. Jinému by už bylo třeba vše jedno, ale bolest opravdu umí lidi dohnat k různým činům. A to jak je náš prohnilý, benevolentní systém nastaven je tady přesně vykresleno. Policie svázané ruce, rodiny svázané ruce. Jen hajzlíci a drzí, ve všem ostřílení lumpové si je mnou. Já bych se vůbec nedivila, že lidé... kteří již nemají co ztratit...   by udělali totéž.  A ano... na přepadení české banky to bylo dost naivní, ale kdyby to dělali amíci, francouzi tak jim to kritici zbaští i s tou kamerou. Za mě dobrý....

plakát

Nikdy neříkej nikdy (2023) 

Milá letní pohodovka. :-) Film je plný lásky a proto ta třetí hvězdička... :-) Kéž by se takhle vždy domluvili všechny rodiny :-)

Ovládací panel
3 body