Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (482)

plakát

Revival (2013) 

Juj to byla jízda. Za mne hodně dobré a hodně dobří herci. Zvláště za ně moc děkuji. A příběh taky neměl chybu. A tak dlouho jsem film míjela. Vtáhl mě do děje a já se nestačila nadechnout a byl konec, překvapivý.... dojemný. každý z herců je pro mne neskutečná osobnost. :-)

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

To nemělo chybu. Pro mne úžasně zahráno . Každý herec v tomhle filmu má své nenapodopitelné charisma :-) Opravdu moc dobré. :-)

plakát

Ten, kdo tě miloval (2018) 

chcete se trošku zasmát, trošku pobavit, trošku si užít sněhu a zápletek, trošku duchařiny? Pak koukejte. Každý si tady užil komediální polohu. Lukáš Příkazský jak kouká na miminko v porodnici... to je moc hezký záběr. Eva Holubová, Vašek Postránecký, Lukáš Vaculík... já se alespoň tu hoďku a půl dobře bavila :-) :-)

plakát

Vinaři - Mnich (2015) (epizoda) 

Jednou jsem si vyšel na houby jako vlk samotář a vrátil jsem se s vlčicí :-) :-) :-) Tak to bylo hezky řečeno :-)

plakát

Vinaři - Memoriál Franty Čutka (2015) (epizoda) 

skvělé :-) Umírali jsme smíchy :-) :-) Všichni se vyřádili :-) Lucka to trumfla a Mirek Táborský zase parádní a trénování na pivo to jsme mřeli.....:-)

plakát

Vinaři - Strdínský batman (2015) (epizoda) 

Pavel Nečas je jedinečný a jeho humor prostě skvělý. S Luckou Benešovou jako bodrý moravský pár prostě dokonalí :-) Fakt jsem se nasmála :-)