Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (481)

plakát

Vinaři - Nová generace (2014) (epizoda) 

Já se tady nasmála jak hrom :-) Tuž to se povedlo :-) Pavel Liška perfektní, a Olda Navrátil jako doktor... no úžasné. Lidi.... jste perfektní parta :-)

plakát

Místo zločinu Ostrava (2020) (seriál) 

Líbílo... nebylo to jako první oddělení, ale o chlup jinší :-) Ale nehrál si na žádné záhady a inkognito vyšetřování... bylo to takové... normální a to se mi líbilo. :-)

plakát

Malé ženy (2019) 

První malé ženy se mi líbí daleko víc. Tohle je víc zmatené... nevadí mi jiné roviny v posloupnosti příběhu, ale tady mi to nesedlo. Co naplat... víc se mi opravdu líbí ty starší ztvárnění... :-)

plakát

Malé ženy (1994) 

nádhera.... prostě tohle se mi líbí víc než nová adaptace. Je to parádní příběh žen, která každou z nás nějak osloví. :-)

plakát

Zakleté pírko (2019) 

Je to pohádka.... pro škarohlídy opakuji POHÁDKA :-) Možná mi zůstala dětská radost z pohádek. Nemusím tam mít armády trolů a Janků co lezou po fazoli do nebe.... Pro mě je to naše prostředí a Pan Troška předvádí přesně to co se v pohádkách čte. Lásku, putování, přátelství, zlo, dobrý konec :-) A taky vím, že scénář by potřeboval malinko dopilovat...ale mě se to líbilo, já si odpočinula a nabrala tu krásu, kterou pan Troška opravdu umí režírovat na dlouhou dobu do srdce. Děkujííííí :-)

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Hoďka a půl léta a bláznovství a i když je to naivní film je hezký a odpočinkový. Takže nehodnotím scénář, pět a půl lidí na vesnické slavnosti ( to bylo opravdu do očí bijící), obchůdek kde jsou jen 3 lidi maximálně... toho je škoda. Působí to jako na divadle, kde nejsou lidi. Ale jinak fajn.... člověk si odpočine :-)

plakát

Zemřít šťastný (2018) 

Tak jsem našla novou lásku... Briana Coxe. V tomhle filmu je neodolatelný a úžasný. Až mi bylo líto, že našel lásku a umírá...sice se svou skotskou tvrdohlavostí, která baví, ale člověk by mu chtěla dát ještě léta a léta života. Za mne po dlouhé době nádherný generační film. :-)

plakát

Magické hory (2009) (seriál) 

Nádherný pohled na naše úžasné a krásné hory a na naši krajinu.... hudba, milá a co se týče průvodní dvojice? Tož....Moudrý člověk, který má hodně vědomostí a dokáže je srozumitelně sdělit, vysvětlit a Květa? Květa je tam jako odlehčení, kolikrát jsem se musela pousmát.... ale díky ní si třeba spoustu věcí taky uvědomuji... její lásku k přírodě a obyčejným věcem a lásku k životu a dobru vůbec. V tom je jejich laskavost hodně podobná a proto za mne... 5. Pohladilo mě tohle dílo po mé romantické duši..:-)

plakát

Poslední bohatýr (2017) 

Jůůůj, tak vtipnou a hezkou pohádku jsem už dlouho neviděla. A pokud se chcete 114 minut dobře bavit, smát....pak si udělejte skvělý čaj, nebo kakao a hezky vypněte realitu a vzhůru do světa kouzel a pohádkové říše. Tahle pohádka je opravdu nádherná a vtipná. Běhající domeček na kuřích nožkách fakt nemá chybu. :-)

plakát

Kincsem - sázka na pomstu (2017) 

Tak to byl film zkouknutý na první dobrou. Od začátku do konce. Je to film, ke kterému se dá znovu vrátit a znovu si ho užít. Krásná kamera, dobře vystavěno a hlavně.... Kincsem ( Můj poklad) je kůň, který žil, vyhrával a opravdu uzavřel přátelství s kočkou a Frankiem ošetřovatelem. Z 54 závodů 54 vítězství. Tak to je nádhera. A za film děkuji. Neskutečně se povedl. :-)

Ovládací panel
3 body