Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (9)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

My češi se chvástáme jak si umíme ze všeho udělat bžundu. I z tragédii. Britové mají černý humor. Američané M.A.S.H. A ten je nádherný. Skvělý. Legrační. Poučný. Zamyšleníhodný. Plný gagů. Plný pravdy. Je prostě dokonalý. :-))

Dobrodružství kriminalistiky

Dobrodružství kriminalistiky (1989)

Skvělý seriál, skvělá režie, scénář i hudba. Skvěle propracováno, perfektní spolupráce s německou polovinou. Musím použít superlativy, protože díky tomuto seriálu člověk nahlédne do historie a rozvoje kriminalistiky. A hlavně.......ta plejáda herců je úchvatná. No......opravdu povedené.:-))

Vyprávěj

Vyprávěj (2009)

Tak nějak jsem se s touhle rodinou těšila na páteční večery. Tak nějak jsem si zavzpomínala. A upřímně řečeno jsem se nejvíce těšila na tři postavy. Svatopluka Skopala, Veroniku Freimanovou a Ninu Divíškovou. Ti mi učarovali. :-))

Žena za pultem

Žena za pultem (1977)

Já myslela, že hodnotíme filmy, které jsme viděli celé. Že je hodnotíme objektivně sami za sebe, ne podle toho kolik kdo dal hvědiček. Že hodnotíme herce, režii, scénář.. . A proto za sebe 5 hvězdiček. Sedli jsme si k dvd a hle...vyklubal se z toho seriál, kdy jsme tam cpali dívka jedno za druhým, ať víme jak to dopadne. Hana Maciuchová celý seriál prozářila svou prdlostí, Jiřina Švorcová svou maminovskou rozvážností, Marie Motlová byla úžasná babi, Langmajer manžel, kterého bych nejraději odstřelila, Boušková jako dcera..tak ta by mě přivedla k šílenství, Medřická byla máma jakou bych chtěla mít, Menšík je vedoucím jakého jsem zažila a byl stejně lidský, Daniela Kolářová je skvělá hysterka, Hanzlík je nádherně ztřeštěný, no a Karolína Slunéčková je ve své jednoduchosti tak nebezpečná, že takovouhle konkurenci v boji o muže bych osobně zažít nechtěla. A Petr Haničinec? Občas mě dráždil svou zamlklostí a tajemnem, které mi k němu nějak nesedělo...ale jinak..jim to spolu dost slušelo. Dietlův nápad, protknout příběh jedné rozvedené ženy, která bojuje mezi tím zůstat s bývalým mužem kvůli dětem, anebo začít novou kapitolu života...s životy jiných lidí v prodejně...je skvělý. Hudba se povedla...no a opravdu, lidi..ta agenda se dá shrnout z 12 dílů tak do 8 minut a to silně přeháním. A krom toho...snad jsme dost inteligentní na to, abychom se nad to dokázali povznést a vychutnali si naše herce...protože Ti tam jsou fakt skvělí. :-))