Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (360)

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Slátanina, že se to nedá ani slovy popsat. Fatality a pár postav se jim povedlo, ale ten film nemá ani s poloviny na první díl Mortal Kombat. Jsou tam scény, které se do filmu vůbec nehodí. Druhý díl považuji za mnohem lepší a na špatné efekty je to stále jiný level. Může mi někdo vysvětli, proč je problém zlepšit první díl, a pokračovat ve stejně dobrém duchu?

plakát

Evropské kmeny (2021) (seriál) 

snižuji hodnocení ,od druhého dílu je to nuda jsou tam tři dějové linky, těšil jsem se na prozkoumávačku zničeného světa a mám pocit, že se to odehrává jenom v místnostech a pár laciných triků to nezachrání. Slabý odvar The 100.

plakát

Monster Hunter (2020) 

Anderson měl vždycky dobré nápady, ale vždycky to dojebal, ale zde je to průměr.

plakát

Nazí a vystrašení (2013) (pořad) 

Není to nejhorší, viděl jsem pár dílů a přijde mi to všechny díly stejné, stejný námět, stejný příběh. Jsou nazí , chtějí rozdělat oheň pak mají hlad a nakonec někoho něco kousne a pak začne pršet. Největší katastrofa je cenzura obrázků a 21 dílů sestříhaných do 45 minut. Takže asi večer zabavý, jinak ne.

plakát

Půlnoční nebe (2020) odpad!

nuda, nedokoukal jsem to, nepochopil jsem to a je to moc dlouhý. Blbost a nejhorší scifi nebo co to bylo.

plakát

Caravaggio (1986) 

divnej film a neměl jsem z toho dobrej pocit.

plakát

2067 (2020) 

Nepochopil jsem ten film, bylo to pěkně myšlené, a když přehlídnu nesympatické herce tak vlastně nevíte co se tam odehrávalo a proč se to tak odehrávalo. Je to daleko horší film než třeba Nepřítelem s Gyllenhaalem.

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

ten film je podle mě nejhoršíé co Adam Sandler natočil, a navíc je to zbytečně nevtipný a nedomšený, možná je to tím Netflixem, mě se tam ty jejich film nelíbí.

plakát

Vychováni vlky - The Beginning (2020) (epizoda) 

Takže je další prometheus, děj příběhu je tak zbytečně zkomplikovanej, že si ani scénáristi nevidí do huby. Druhá série by mohla být zajímavější, ale jediné plus je to mimořádně filozofický a ezoterický téma. To jediný se jim tam povedlo, zbytek tam kopírujou z The 100 z poslední série.