Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (20)

plakát

Babovřesky 2 (2014) odpad!

Me osobne komedie Zdenka Trosky nevadi, ovsem Babovresky 2 je nudna slatanina bez deje...

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Příjemné překvapení, po shlédnutí traileru, to vypadalo na stejněj průšvih jak čtvrtý díl, ovšem opravdu jsem se zasmál.

plakát

Vyhnanec (1999) 

Když jsem ten film viděl poprvé, myslel jsem si že je to komedie a parodie, na akční filmy...smutné pak zjištění, že se to bere vážně.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Co to s těma lidma je, když nepočítám bitvu na začátku, tak je to velice dobrý film. Nechápu, jak může mít třeba Čaroďějův učeň s Cagem víc procent než tohle.

plakát

Funebrák (1932) 

Film staví hlavně na úmění Vlasty Buriana (vlastně téměř jako všechny předválečné a válečné s ním), první polovina filmu podprůměrná za 2* , ale druhá část, je úplně něco jiného, je to 79 let starý film a já jsem se opravdu smál jako dlouho ne. Za druhou půlku 5* dohromady 5+2/7 =3,5 a máme to za krásný 4* s odřenejma ušima :D kdepak Vlasta nikdy nezklame (pokud Vás přátelé film od začátku nechytne, prosím vydržte do konce stojí to za to! )

plakát

Studujeme za školou (1939) 

Studujeme za školou , je sice troch ve stínu slavnějších Škola základ života a Cesta do hlubin študákovy duše, ale i tak je to povedené dílko, které potěší oko diváka.

plakát

Past na rodiče (1998) 

Když sem byl malý, tak jsem ho měl velice rád, ale je to jen další tuctová americká komedie, kvalit Sám doma, to rozhodně nedosahuje.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Film celkově nebyl špatný, ale v některých pasážích jsem se velice nudil, bylo to chvilkama vážně o ničem.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Ačkoliv mám rád Jima Carreyho, tak tenhle film jsem dokoukal na tři pokusy, vážně byl v některých momentech velice nudný, no možná že po dalším juknutí změnám názor ale zatim 3*