Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2005) (seriál) 

Parádní seriál!! Tak výborné bojové scény mnohdy nemá žádný akční film, natož pak seriál. Úplně nejvíce mě potěšil vývoj postavy Zuka, kterému jsem fandila už ze začátku, ale vyvrbilo se to s ním až skoro na konci celého seriálu. Je zároveň i mou nejoblíbenější postavou v seriálu. Velká škoda, že takovýchto seriálů není více.

plakát

Patrola (2012) 

Výborný film, velmi poutavě natočený. Vůbec jsem nečekala, že mě takto dokáže vtáhnout do dějě. Všichni herci výteční, v roli plně uvěřitelní.

plakát

47 róninů (2013) 

Tak nějak mě tento film nechal chladnou, zachránil to snad jen výkon Cary-Hiroyuki Tagawy a pár japonců. Keanu naprosto nevýrazný, připadal mi bez emocí, se stejným výrazem na tváři po celou dobu filmu. Jo a Amíci by se měli naučit kkonečně číst titulky, protože sledovat vyloženě japonský film v angličtině mi připadá trochu divné (stejný problém jsem měla i při sledování Valkýry).

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Co dodat, snad jen to, že od filmu nic nečekejte a dostanete přesně to, co čekáte a třeba se vám to i bude líbit. Líbilo se mi, že je tento příběh pěkně provázaný s tím předchozím, ale ty hektolitry umělé krve si mohli laskavě odpustit. Co se týká herců, tak tam jednoznačně vládnou ženy - hlavně Eva. Tam klobouk dolů, protože její drsná sexy psychopatka hravě schová všechny chlapy do kapsy. Sullivan předvádí přesně to, to co v Strike back, akorát místo střílení ze zbrání se tu ohání mečem. Nebyl to špatný filmový výlet, ale bohužel aby povýšil na něco více, než jen na pouhopouhou do druhého dne zapomenuvši konzumní zábavu, tomu něco chybělo.

plakát

Já, Frankenstein (2014) 

Celkem koukatelná blbinka, která nabízí pár zajímavých momentů a trošku překombinované finále.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Jednoznačně moje nej srdcovka mezi seriály vůbec. Opravdu nechápu logiku šéfů ve FOXU, když tento skvost po 14ti epizodách zrušili. Seriál nabízí mix westernu a akce, vše se odehrává ve vesmíru a kupodivu se tu místy mluví čínsky. Posádka Serenity je neuvěřitelná, já si ji zamilovala hned od začátku. Nathan jednoznačně k sežrání.

plakát

Vánoce na zámku (2011) (TV film) 

Ale proč ne, když máme ty Vánoce, tohle je totiž vánoční romanťárna jak vyšitá. Hrozně bych si přála mít také někde takto zašitého nějakého bohatého příbuzného.

plakát

Ledové království (2013) 

Výborná pohádka, i když Na vlásku ještě o chlup lepší. Nejlepším hrdinou je bezesporu sněhulák.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Megalomanské, až příliž. Přijde mi, že to Del Toro natočil proto, aby si splnil nějaký ten klukovský sen o robotech a monstrech. A že nejrůznější bizardní monstra opravdu umí stvořit, to nám už nejednou dokázal. Jenže tady pro mě nastal problém, a to konkrétně ten, že to bylo až příliž všechno počítačové. Normálních scén tu bylo jen pár (snad jen na zálkadně a možná pár záběrů z ulice Honkongu, jestli se teda točilo opravdu tam), jinak zřejmě převládalo zelené pozadí a počítačové triky. Dalším problémem je scénář, ten nenabízí žádný originální příběh, skončí přesně tak, jak předpokládáte - film prostě nepřinese nic nového. Postavy sice sympatické, ale není příliž prostoru, aby jsme si k nim vybudovali nějaký bližší vztah. Potrženo sečteno - hloupoučký megalomanský film, kterým si Del Toro splnil dětský sen, divák ale tentokrát zůstal trochu ošizen, co se týká kvality.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Málokdy se vidí, že se druhý díl povede, ale v případě Hunger games to kupodivu vyšlo. Jsem ráda, že se filmu podařilo zachytit tu zoufalou atmosféru, se kterou se všichni hrdinové musejí v knize postupně vypořádat. Herecké výkony překvapivě opět velmi dobré, zejména Jennifer a Donaldův prezident jsou na jedničku, velmi dobře fimu pomáhá i výborná hudba. Smekám klobouk a začínám být zvědavá na poslední dvojdíl.