Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (8)

Firefly

Firefly (2002)

Jednoznačně moje nej srdcovka mezi seriály vůbec. Opravdu nechápu logiku šéfů ve FOXU, když tento skvost po 14ti epizodách zrušili. Seriál nabízí mix westernu a akce, vše se odehrává ve vesmíru a kupodivu se tu místy mluví čínsky. Posádka Serenity je neuvěřitelná, já si ji zamilovala hned od začátku. Nathan jednoznačně k sežrání.

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Na seriálu je úžasné, že i po třetí sérii si umí udržet vynikající tempo i úroveň a k tomu je i doopravdy vtipný. Navíc oba hlavní hrdinové mají neuvěřitelné charisma a já se pokaždé těším na novou epizodu. To se mi od dob Firefly (také s Nathanem Fillionem) nestalo. Pro mě jednoznačně vynikající seriál a já pevně doufám, že si tento status tvůrci zachovají i nadále a nebudou chtít věci nějak komplikovat, což zlomilo vaz jiným seriálům (pro mě viz. Hranice nemožného), i když měly taktéž skvělé začátky.

Život

Život (2009)

BBC zase potvrdila, že je královnou mezi dokumenty. Úžasné záběry přírody, krásná hudba od George Fentona. Prostě zase jeden přírodovědecký skvost.

Život savců

Život savců (2002)

Nejlepší dokument natočený o savcích co znám. David Attenborough opět potvrzuje pověst jednoho z nejlepších biologů na světě.

Avatar: Legenda o Aangovi

Avatar: Legenda o Aangovi (2005)

Parádní seriál!! Tak výborné bojové scény mnohdy nemá žádný akční film, natož pak seriál. Úplně nejvíce mě potěšil vývoj postavy Zuka, kterému jsem fandila už ze začátku, ale vyvrbilo se to s ním až skoro na konci celého seriálu. Je zároveň i mou nejoblíbenější postavou v seriálu. Velká škoda, že takovýchto seriálů není více.