Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (322)

plakát

Absolvent (1967) 

Chvilemi to bylo zabavne, chvilemi i napinave, ale hlavni hrdina se choval prilis nesmyslne a pomatene. Nejen v hlavni ose pribehu kde mu v pomatenosti uspesne sekundovala jeho nastavajici, ale i v jednotlivych scenech, kdy se to dalo castecne udat na vrub nervozite, pripadne alkoholu, ale rozhodne ne kompletne. Choval se presne tak aby to pusobilo zajimave, nedalo se tomu verit, vzdy jen na efekt jak scenarista potreboval.

plakát

Ad Astra (2019) 

Apocalypse Now odehravajici se ve vesmiru. Mene silena a ambiciozni zato ovsem visualne nadherna.

plakát

Aftersun (2022) odpad!

Pozor! Umeni! Roztresena kamera a dlouhe minuty zaberu na nic nedelajici lidi. Po dvaceti minutach se rucnik ocitl v ringu a s radosti si necham uniknout jiste dechberouci pointu tohoto velice hodnotneho dila.

plakát

Ahsoka - Část 1: Mistři a učedníci (2023) (epizoda) 

Vyprazdnene, detske, nelogicke. Star wars. V porovnani s prvnim dilem Andora je to uplne pitoma detska pohadka bez cehokoliv. Cechum se to bude libit.

plakát

American Crime Story (2016) (seriál) 

Prvni dil velmi dobry, druhy velmi nudny, treti take, nehlede na velmi nasiraci tema kdy ocividneho vraha obhajuji na zaklade spravne barvy kuze.

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Andor je velky zazrak. Ve svete vyprazdnenych, detskych, povrchnich pribehu postav se sviticimi trubkami je naprostou perlou. Ale on obstoji i sam o sobe jako skvely scifi serial. Pokud jej ma na svedomi opravdu tvurce House of Cards ktery nema svet SW rad pak to mnohe vysvetluje. Je opravdu neuveritelne ze postavy zde jednaji logicky a dialogy nejsou uplne naivne hloupoucke, k tomu vsemu vyvoj hlavni postavy je opravdu pekne udelany a z meho pohledu duveryhodny. Jiste najde se par musek, napriklad ze skupinu povstalcu na sebevrazedne misi vede sestrenka senatorky, co by se asi stalo v pripade zajeti ci i pouheho nalezeni tela. Ponekud zbytecne riziko pri takto utajovane operaci. Nebo pri vseobecnem nadseni zaverecne bitvy hlavicka do helmy StormTroopera byla taky dost navic. Ale viceme jsou to vsechno jen drobnosti. Zalezitosti jako civilizace ktera zmakla svetelne lety, ma vsechny prvky diktatury a fasismu, ale prakticky nema nikde kamery a nezna nic jako rozpoznavani obliceju a centralni databazi, se netykaji primo Andora ale celeho nesmyslneho sveta SW.  Jedna se o necekany, nepravdepodobny objev, ktery pravdepodobne bude v nasledujicich seriich znicen, ovsem jako vykresleni pocatku revoluce moc pekne.

plakát

Anna (2019) 

Rambo v sukni ... spise Johny Wick v sukni ... a podvazcich. Nejhorsi na filmu jsou akcni sceny, nekde na pomezi smesnosti a trapnosti. Obecne pro tento film plati jedna poucka, mene je vice.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Pribeh je klasicky marvelovsky za vyliz prdel ,ale oproti jednicce je to chvilemi vtipne.

plakát

Atlanta - Season 2 (2018) (série) 

Serialem nas provazi ctverice hlavnich hrdinu, v jednotlivych epizodach zazivaji casto na prvni pohled prihody nesouvisejici s hlavnim dejem, ale povetsinou maji dopad na vyvoj postavy a tim vlastne posouvaji i hlavni dej serialu jako takoveho. Zvlastnosti je ze se casto v epizode vyskytuje jen jeden z ctverice. Pribehy jsou pak smesici toho nejlepsiho od Tarantina mixnuteho s Ritchiem. Naprosta bomba.

plakát

Atlanta - Season 3 (2022) (série) odpad!

Veskery humor je pryc, naprosto a zcela. Nejhorsi je ze v nekterych dilech neni zrejme zda se jedna o kritiku nebo obhajobu silenosti naseho sveta. Dival jsem se abych se pobavil, nechci se divat abych se u kazdeho dilu nasral.