Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (322)

plakát

For All Mankind - Postavil Saturn V (2019) (epizoda) 

To prece vubec nevadi ze sovjeti meli prvni zenu, prvni transvestita urcite bude emericky. Mimochodem pokud z Von Brauna udelam zrudu, co to vypovida o me, ktery jeho praci vyuzivam ...

plakát

Napoleon (2023) 

Mozna ze postihnout 40 let osobniho zivota Napoleona a zaroven Francouzske historie v 158 minutach nelze jinak nez zkratkovite a zmatene. Pokud ma byt tento film dukazem, pak plni svou roli perfektne.

plakát

Atlanta - Velká odplata (2022) (epizoda) odpad!

Dalsi dilo ze smrdute studanky bily meli byste se stydet za to co jste nam provedli. Nestydim se a reknu Vam proc pane Glover. Nebyt bilejch otrokaru a utrpeni vasich predku zil byste v Africe a nebyt bilejch kolonizatoru Vase starost by nebyla zda digital nebo analog ale zda malarie nebo lev. Tu svou cernosskou ukrivdenost si muzete strcit kam slunce nesviti a do vasi zeme zaslibene se vratit. Nemluvim o tom ze bilejm vozili na prodej otroky mistni cerni nacelnici pripadne arabove.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Efekty nejsou prilis dulezite, ale preci jen u scifi byvaji o kousek mene nedulezite nez u jinych zanru a ty zdejsi se v nekterych momentech velmi podobaji Cervenemu trpasliku, ano serialu ktery cast humoru stavel na tom ze efekty v nem byly natolik priserne az byly vtipne. Zde jsou ovsem mysleny zcela vazne. Herci jsou az na vyjimky naprosto priserni. Bojove sceny jsou na urovni Walker Texas Ranger, neda se na to divat. Dej je epizodicky, pozvolna se jim prolina hlavni linka, scenar ovsem velmi casto pracuje s nahodnymi okamziky, ke kterym dochazi v prihodnou chvili, coz z nej dela odpadni material. Obcas serial zachranuji vtipne momenty. Dalsi overhypnuty serial fanousky scifi, ktery kvalitou naprosto neodpovida svemu hodnoceni. Vzdano po ctvrtem dile a naprosto udesnem sermirskem souboji.

plakát

Šógun - Podvolen cizí pěsti (2024) (epizoda) 

PP, v tomto pripade neni piza a pivo ale poutave a pusobive, ale k cemu to vsechno, kdyz je to cele zazdene uplnyma kravinama. Pokud v dalsim dile prileti na letajicim taliri mimozemstan, tezko to nekoho prekvapi pote co v tomto dile se navrati zcela jiste mrtva postava. Prevzeti veleni na konci pak pusobilo take dosti zvlastne, ackoliv u Japonska svazaneho prapodivnymi konvencemi je asi mozne mnoho.

plakát

Atlanta - Season 3 (2022) (série) odpad!

Veskery humor je pryc, naprosto a zcela. Nejhorsi je ze v nekterych dilech neni zrejme zda se jedna o kritiku nebo obhajobu silenosti naseho sveta. Dival jsem se abych se pobavil, nechci se divat abych se u kazdeho dilu nasral.

plakát

Atlanta - Stařec a strom (2022) (epizoda) odpad!

Ukazka cernosskeho rasismu a jeho obhajoba, vzraceny, hnusny dil. Aneb proc ma cernoch pravo byt rasista a proc je to tak spravne.

plakát

Atlanta - Season 2 (2018) (série) 

Serialem nas provazi ctverice hlavnich hrdinu, v jednotlivych epizodach zazivaji casto na prvni pohled prihody nesouvisejici s hlavnim dejem, ale povetsinou maji dopad na vyvoj postavy a tim vlastne posouvaji i hlavni dej serialu jako takoveho. Zvlastnosti je ze se casto v epizode vyskytuje jen jeden z ctverice. Pribehy jsou pak smesici toho nejlepsiho od Tarantina mixnuteho s Ritchiem. Naprosta bomba.