Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (52)

plakát

Vendeta (2011) 

Příjemné překvapení. Určitě to nepatří do užší řady filmů, ze kterých bych nespal, ale aspoň to má děj a napětí. Vetchý, Kaiser a Chmela? Velmi dobré trio.

plakát

Zvíře (1977) 

Označil bych to asi jako nejlepší Belmondův film. Pro mě určitě. Dvojrole, která obsahuje tvrdého kaskadéra a ustrašeného teplouše je brilatní. Například hlášky typu jako: "Nehraj na mě teplouše!" si můžu pouštět furt. Troufám si Zvíře označit jako jednu z nejlepších francouzských komedií.

plakát

Mrchožrouti (1984) 

Perfektní podívaná. Lstivý Belmondo, jak odmítá rozkazy a snaží se ukradnout zlato z banky se svými kamarády z legie je perfektní!

plakát

Muž z Acapulca (1973) 

Belmondo. Pro mě srdcová záležitost. Skvostné komedie s ním? Na ty budu koukat od dětství do smrti. Muž z Acapulca je pro mě určitě v jeho TOP 5. Perfektně zahrál Saint-Clare a i pana Francoise Merlena. Myslím, že dvojrole byli jeho šálek kávy.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Jednoduché, vtipné. Prostě paráda. Sandler klasika a ty krásné ženy tomu dali břink.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Docela jsem byl spokojenej, myšlenka dobrá, ale druhá část filmu mohla bejt lepší, ale mám rád Downeyho a Stillera takže 75%.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Jednoznačně nejlepší americký seriál. Leonard, Sheldon, Howard a Rajesh, to je prostě čtveřice, která nemá chybu. Opravdu vtipné, viděl jsem všechny díly a u každého jsem se lámal smíchy.

plakát

Ospalá díra (1999) 

Výborné prostředí- mlha, les, zataženo, tohle opravdu žeru. Depp se svými štítivými grimasy jako vždy bezchybný.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Takovéhle fantasy opravdu můžu. Jednoznačně 5*, protože je to skvěle propracované od začátku do konce.

plakát

Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974) 

Rozhodně obrovský český kult plný skvělých hlášek. Sobota jako Koudelka, který se řídí kondiciogramem opravdu vždy pobaví.