Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi

Obsahy (4)

Bubblegum Crisis

Bubblegum Crisis (1987) (seriál)

Mega-Tokio zažívá v roce 2032 nebývalý rozkvět. Vděčí za to zejména superspolečnosti GENOM a jejímu produktu - androidům, kterým se říká Boomer, a kteří se velmi hodí pro práci nebo armádní účely. Naneštěstí se androidé občas vymknou kontrole a místo sloužení lidem je začnou vraždit. Ani speciální policejní jednotka si nedokáže s narůstajícím počtem těchto případů poradit. Na scénu proto vstupují Knight Sabers - kvarteto mladých žen disponujících vyspělou technologií, které se nechávají najímat k řešení problémů spojených s androidy, a které jsou jako jediné schopny postavit se společnosti GENOM, jež touží po stále větší moci.

Liar Game

Liar Game (2007) (seriál)

Mladá dívka Nao Kanzaki, která je od dětství extrémně důvěřivá vůči ostatním lidem, najde jednoho dne u svých dveří bednu obsahující sto milionů jenů a dopis, říkající, že byla vybrána jako účastnice tajemné hry s názvem "Liar Game". Cílem hry je připravit pomocí lží, podvodů a triků ostatní hráče o jejich sto milionů. Na konci hry však musejí všichni vrátit sto milionů zpět organizátorům hry a to i v případě, že je o ně jiný z hráčů obral. Kvůli své povaze je Nao snadno připravena o všechny peníze už na počátku hry. Na radu proto vyhledá geniálního podvodníka Šiničiho Akijamu, který byl právě propuštěn z vězení a požádá ho, aby jí pomohl získat peníze zpět.

Sêrâ fuku to kikanjû

Sêrâ fuku to kikanjû (2006) (seriál)

Šéf malého klanu jakuzy Medaka umírá a před smrtí překvapivě předá vedení klanu svému příbuzném Takešimu Hošimu. Ten ale přijde při nehodě o život a nástupcem ve vedení klanu se tak stane Takešiho dcera Izumi, jediná žijící příbuzná starého šéfa. Středoškolačka Izumi nejprve odmítá vedení převzít, od policie se ale dozvídá, že smrt jejího otce možná nebyla nehoda, ale hrály v ní roli drogy a klan jakuzy Hamaguči. Aby vypátrala pravdu o otcově smrti, přijme Izumi Hoši nabídku a stává se tak osmým šéfem klanu Medaka.

Kókaku kidótai: Stand Alone Complex - Solid State Society

Kókaku kidótai: Stand Alone Complex - Solid State Society (2006)

Pokračování seriálu Ghost in the Shell: Stand Alone Complex odehrávající se 2 roky po konci 2. série. Motoko Kusanagi mezitím opustila Sekci 9 a novým velitelem týmu se tak stal Togusa. Sekce 9 vyšetřuje sérii zdánlivě nesouvisejících incidentů, ale vyšetřování ukáže, že za vším nejspíš stojí jediný pachatel, hacker s přezdívkou "loutkář". Batou navíc odhalí, že i Motoko je do celého případu nějak zapletena. Mohla by právě ona být hledaný hacker?

Reklama