Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Čtyři z tanku a pes

Čtyři z tanku a pes (1966)

Výborné, úžasné a podhodnocené (můj názor). Všechny díly jsem viděl asi během tří dnů, a pokud bude čas a společnost jsem, ochotný si vše zopakovat (nejednou) na jeden zátah. Z dnešního pohledu už není možné opakovat něco jako je tenhle skvost. Pro mě je to ukázkou, že lze natočit válečný seriál s humorem a bez přehnaného násilí a opět násilí. Neukazuje, jaká přesně byla válka (od toho jsou dokumenty). Líbí se mi, jak lze ukázat, že se mají dva rádi bez postelové scény. Efekty nejsou nejdokonalejší, ale s ohledem na rok vydání s tím inteligentnější člověk nemůže mít problém. Sám sebe jsem překvapil, že zde pro mě nebyla neoblíbená postava, i když se jí málem stal Tomek. Po první akci mi zapadl do posádky a bylo. Pro mě by mohl seriál být lepší jen tehdy, kdyby se zde více vyskytovala Marusia, která, i když pobíhá se zbraní, působí neuvěřitelně sympaticky a nevinně. A mohl by mi někdo ukázat tu propagandu, o které jsem četl? Nevidím nic, co by bylo do očí. A s porovnáním, co se děje okolo dnes, kdy je z každé strany masáž, že to co bylo, bylo jen špatné a dobré je jen to, co přijde ze západu, mi přijdou komenty o propagandě komunismu ve filmu trapné. Nečetl jsem všechny komentáře, ale někteří nemají pravdu, že úplně všichni mladí jsou takové ovce, jak píší Nebo už nejsem mladý. A je pravda, že se jedná o top z toho, co se natočilo před r. 89 a asi i po něm.

Dr. Ludsky

Dr. Ludsky (2011)

Velmi příjemné překvapení. Srovnání s Dr. Housem se samo vybízí, ale podle mě by se tyto seriály srovnávat neměly. Zde mi mnoho věcí přijde reálnějších a pochopitelnějších pro normální lidi než u Dr. H... Navíc je to mnohem lepší seriál (ještě se seriálem Záchranáři) než kterýkoliv, který se v ČR (můžeme bratrům závidět) natočil v poslední době. Akorát by mi někdo mohl vysvětlit, proč musíme dabovat slovenské věci. Jsme snad idioti a nerozumíme tomu? Ok pár slov mi dalo zabrat, ale co. Inteligentní člověk si domyslí o čem se mluví. Například tomuto seriálu český dabing strašně moc uškodil. A kdo tomu dal odpad, by se měl probrat a minimálně to porovnat se sr...ama, které točí u nás.

Dr. Dokonalý

Dr. Dokonalý (2012)

Tady není co řešit komentoval jsem už Dr. Ludského. Nemám s tím naprosto problém a těším se na další díly jak malé dítě. Sice kousek myslím v druhém díle byl přehnaný (dr se choval moc jako idiot k paní, které umřel manžel), ale co. Jediná chyba: BMW 1 místo té 630 (pokud se nepletu). Proč? Vždyť jednička je pro baby. Já vím, asi prachy...