Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Vzestup Želv Ninja (2018) (seriál) odpad!

Asi by mi nevadily ty hrozné animace, ale příběh je stupidní, Tříska je spíš troska a hlavně tomu chybí vtip! Ani děcka to neba.

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Těžké hodnotit film,který má hodně kladů,ale zároveň jednu dost temnou stránku. Horor má originální a zajímavou myšlenku. Taky skvělého Ewana😊. A ty 3hodiny utečou jak voda. Jenže...pak je tam jedna scéna, z jejíž brutálnosti a bezcitnosti mrazí. Nedoporučuju tento film maminkám.

plakát

Testament mládí (2014) 

Rozbíhá se to jako pěkná romantika s Kitem Haringtonem. Prásk! Nakonec hodně smutný a celkově beznadějný, když si navíc vezmete, co přišlo za 20let. Ale abych nebyla příliš negativní - moc se mi líbila kamera a výkon Alicie Vikander. Kit Harington překvapil civilní a neSnowovou rolí :).

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Pozitivem je určitě propracovanost postav, ale jinak to pro mě byla dlouhá a depresivní krvavá lázeň... To by však nevadilo, kdyby mi nechyběl vtip...wolverine jím vždy sršel, ne?

plakát

Inferno (2016) 

Nechápu, proč se film tolik odlišuje od knihy. Finále na ní bylo v podstatě jediné zajímavé, přijde mi, že už Brownovi dochází nápady a elán :). No a tady vše skončilo opět sluncem zalitými tvářemi...proč?

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Naprosto neironické chachá :). Bavila jsem se asi 90% času, ten zbytek beru jako oddech bránice.

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Náhodou to byla docela sranda, hlavně Mádl coby vypatlanej hokejista se stihomamem :).

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Po vizuální stránce zajímavé a nápadité, ale jinak vše ostatní odpad. Hlavní hrdina byl vlastně většinou naprosto nezajímavý a v pozadí (M. Gibson měl aspoň charisma). Hudbu si nevybavuju, příběh naprostá nula.

plakát

Jurský svět (2015) 

Tak tohle mě docela překvapilo, nečekala jsem nic a dostala jsem strhující podívanou. Líbila se mi nenucená návaznost na první díl, byla to trochu nostalgie :). Překvapily mě vtipné dialogy. A ten závěrečný souboj? Lahůdka :).

plakát

Kluci v akci (2005) (pořad) 

Bezva pořad s vtipnými kuchaři a zajímavými recepty...pro mě odpočinek a splnění očekávání. V anotaci je jasně napsáno: "neočekávejte složité receptury"...takže ano, není to Jamie, ale to nebyl účel :). Řekla bych, že si tady místní žvatlálci zas akorát honí triko ;).