Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (94)

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Je tam všechno, možná až moc všeho, ale "everything is awesome!" Místy to sice bylo až moc zběsilé Toy lego story, ale kdy vaše budování nebylo.. Musím zase někdy vytahat všechny kostičky a něco postavit! Chápu horší hodnocení, ale ve mě to probudilo dítě posedlé legem. Myslím, že je tu i potenciál na další díly, jen do toho!

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Ne, prostě ne. Tenhle díl už prostě byla naprostá kravina. Už to nelze brát s takovým nadhledem jako jednička, která byla něčím novým. Scénář nebyl jen o tom co všechno Mačeta nedělá. Příběh nebyl tak stupidní a nezačínala půlhodinovou reklamou na něco co uvidíme v dalším díle, na který byla pro jistotu reklama i na konci tohoto filmu. Nudil jsem se a to by se u tohodle filmu dít nemělo. Jednička skvělá, dvojka je sračka a jestli vyjde trojka tak se jí asi budu bát pustit.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Spousta slavných herců, občas se jím ty povídky i vydaří, ale celé je to zabalené do nevzhledného chumlu, který nemá hlavu ani patu.

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

Tak dlouho jsem si to šetřil, až jsem na to měl moc veliké nároky. Možná při druhém shlédnutí dostane 5.hvězdu. Antony je zde parádní, Jodie mi zase tak skvělá nepřišla.

plakát

Monty Python a Svatý Grál (1975) 

Anglická vtípky na církev mám docela rád (viz. Father Ted), ale Monty Pythoni mě v tomhle filmu nějak neoslovili. Oproti Životu Briana je to jen slabý odvárek a tř hvězdičky dávám za scénu v hradě plném žen, pokládání otázek a kokosy. Co se mi vůbec nelíbilo byl podivně "uzavřený" konec.

plakát

Muzzikanti (2017) odpad!

Málokdy hodnotím film, aniž bych se na celý podíval, ale tady to nejde jinak.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Film o tom co všechno se dá s kriplem vyvádět a že toho ale je! I když se mi do tohohle filmu strašně nechtělo, tak mě mile překvapil (jak tomu často bývá, když nic nečekáte). Rozhodně jsem nečekal, že se zasměji a že k mým dalším snům přibyde další: Stát se chůvou prachatého dědy, který si nemůže ani utřít zadek, hulit s ním travku, závodit s ním v Maserati (až si jedno koupím, přibalím si sebou taky jednoho malého paraplegika na odhánění policie), závodit s ním na kriplkáře, lítat s ním v soukromém letadle nebo s padákem, dohazovat mu buchty.. Prostě dream job, kašlu na studia, vydávám se vstříc ošetřovatelství...

plakát

Need for Speed (2014) 

Nuda, nuda, nuda.. Sice mám rád pohled na nadupané káry a když už se tím film honosí, tak to opravdu splnili, ale v rychle a zběsile to umí mnohem líp podat, ikdyž mají větší šunky než tyhle supersporty.. Celý příběh je trošku postavený na hlavu a hned zezačátku je vám jisté, že ten přitrouble se usmívající chlapečet umře, protože se v autě ani nepřipoutá a pořád se tak blbě tlemí a co hůř.. v autě které má zrychlení takové, že vám pinďoura zatlačí zpátky do těla, sedí pořád v předklonu... vážně? Abych to shrnul tak pro mě nesympatičtí herci (opravdu byl výběr kladné čtveřice strašný) si sednou do sympatických autíček z čehož jsou výsledkem děsně nudné scény "dělání řízení" (takovéto hýbu volantem ze strany na stranu, ikdyž jedu rovně) plné zvuků motoru za absence nějaké pořádné filmové hudby.

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Začátek je super, bohužel jsem vždycky viděl jen ten začátek a když jsem se rozhodl film celý dokoukat, tak mě dost zklamal. Srdceryvný proslov o lásce, když tu buchtu viděl 3 dny a pak na ní 7 měsíců nemohl zapomenout? To snad ne ..

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Jak jsem se shlédnul v Americké kráse, coby muž při krizi středního věku, tak tohle téma u mě nevyvolalo vůbec nic. Pravda brečel jsem, ale to asi bude tím, že jsem si akorát krájel cibuli na oběd. S cibulí je vše sice lepší, nicméně tomuhle filmu nepomohla... Dědkům asi nejde nic vytknout po herecké stránce, ale celý film mi nějak nesedl. Asi budu svůj odchod prožívat jinak a rád bych si život užil v průběhu a né až na smrtelné posteli.