Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Sci-Fi

Recenze (75)

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Věrná divačka a fanynka od ZŠ. Nikdy neomrzí.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Celou dobu jsem čekala, co z toho vyleze, očekávala paranormální jevy, místo toho do filmu nastrčili pedofilního kněze s viděním. S Akty X, jaké jsem znala z dětství, to mělo pramálo společného, jen naše agenty - zarostlého Muldera a dlouhovlasou Scully. Ale protože jsem šla do kina taky kvůli těm dvěma (nebo spíš bych měla říct kvůli Gillian Anderson), hodnotím film jako průměrný (po dalším zhlédnutí hvězdičku ubírám). Na co nesmím zapomenout jsou "zápichy", kdy celý kinosál řval smíchy. Viz. záběr na fotografii G.W. Bushe a do toho znělka Akt X, a potom čeština ve filmu (zřejmě jsme pro Američany ti lumpvé z východu)...ale pobavila. Možná jsem se první půlhodinu přiliš nebavila, možná mi krvavé slzy přišly laciné, možná se film nevyrovná tomu z '98, ale nelituji, že jsem na The X-Files: I Want to Believe do kina šla. Vždyť jsem se na to půl roku těšila. Don't give up.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Nechci být přísná, ale máme tu další zbytečný film ve světě kinematografie. Obrazově pěkný, hudbu musím vypíchnout, ta je báječná. Ale kam se to hrabe na "hallmarkovou" Alenku z '99. Děj jakoby neměl spád, Burton tentokrát nedokázal diváka zaujmout a nenapravil by to ani 3D zážitek, to jsem si jistá. Johnyho Futrovák byla trapná vsuvka. + Jak říkala v jednom z interview sama představitelka Červené královny, křik jí moc nejde. :D

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Tolik se nasmát a poslední minuty vždy oplakat. To se mi u jiného seriálu nestane.

plakát

Austrálie (2008) 

Wow, to je tedy stopáž. A taky mišmaš všch žánrů dohromady. Byla bych radši, kdyby to ukončili někde kolem 1:40, !!! SPOILER !!! když se Drover a Sarah dali po plese dohromady.... Vypadalo to na tak krásný happy end, rychlá kamera snímající nádhernou přírodu, ti dva někde neustále v objetí... A pak prásk. Další skoro hodina přede mnou. Ocitáme se na válečném poli. Chápu, že tam chtěli zachytit i tohle, ale nějak jsem to nemohla překousnout a děj se mi zdál zbytečně natažený. Pěkný snímek, jen jak říkám, mohli to utnout dřív. A nejlepší postava? Rozhodně Nullah ..."Creamy".

plakát

Báječná sedmička (2005) (TV film) 

Krásný a upřímný snímek s báječnou Helenou Bonham Carter. Nemám co dodat. Snad jen díky za ten milý konec.

plakát

Box (2009) 

Nevšimla jsem si žánrového zařazení a šla jsem do kina "jen" na thriller s fajnovou Cameron. No ale co se z toho filmu během následujících dvou hodin vyklubalo... Z kina odešel psychicky rozložený člověk. Nevim, jestli jsem jen měla jednu ze svých labilnějších nálad, nebo na mě měl takový vliv tento film. Každopádně skvělý. Námět, herci, zpracování, tajemno, i ten konec. Mám zase o čem přemýšlet. Mmch. Diazka stárne do krásy.

plakát

Cirque du Soleil: Kooza (2008) (divadelní záznam) 

Ach ti klauni... Ale i přes to dávám za 5*. Nejedenkrát jsem se přistihla s otevřenými ústy.

plakát

Daphne (2007) (TV film) 

Příliš mě neoslovil ani nedojal, ale některá moudra z úst Daphne byla tak pravdivá.