Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (72)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Kurva to byla taková nuda. Nuda, nuda, nuda.

plakát

Parazit (2019) 

Super netradiční film, u kterého jako jeden z mnoha si člověk řekne, že je zázrak, že si to dokázal někdo prosadit a takový film vůbec vznikl. Začátek filmu je dramatický, v průběhu se to zvrtne do fajn komedie a nakonec velice vážné vyústění v thrillerovém pojetí. Nicméně navzdory tomu, že se film skládá vlastně z takto odlišných stylů vyprávění, tak to funguje skvěle dohromady. Jsem rád, že jsem po dlouhý době zase viděl něco, kde se hned nenaseru po prvních 15 minutách .)

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Správně jebnutá pičovina říznutá upírama, o kterých začínám mít trochu pochybnosti, že fakt existujou :D

plakát

Americké psycho (2000) 

Bez lítosti, bez milosti krájí Hlavní postava jednu oběť za druhou a zároveň žije dokonalej život. Skvělá sonda do hlavy těžce nemocnýho psychopata, která ve mě zanechala ten správnej wtf feeling.

plakát

PIKO (2010) 

Bože ta filmová stránka stála úplně za hovno. Kdyby nechali vyprávět jenom tu trojici zůčastněných bez obrazu, nechali je víc mluvit, tak si aspoň poslechnu začátky perníku u nás od lidí, který maji daleko víc co říct, než nějakej Řehořek. Nepochopil jsem, jestli točil film o fetování (např. Requiem), nebo komedii typu Bastardi.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Nechápu co na to bylo taková bomba. Nejdřív se složí parta na záchranu světa samozřejmě se to neobejde bez dramatický zápletky, že už se vlastně nikomu ten svět jít zachraňovat nechce. Pak vlítnou do minulosti, aby napravili všechno, co zkurvili v předešlym díle a pak se pobijou v gigantický bitvě v současnosti. Dál už ani nevim co bylo, chtěl se mi ty 3 hodiny tak chcát, že jsem musel odejít před koncem.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) odpad!

Po přečtení tady na csfd pár komentářů se trochu bojim, že spousta z těch pisálků, který rozeberou každý hovno ve filmu, ještě nevyrostly, je jim přes 30 let a když to přirovnám, dokážou si třeba stavět lego, nebo hrát s panenkama. Jestli tohle nemá cílit na 12ti letý děti max, tak to je velkej úlet.

plakát

Američan (2010) 

Ja myslel, ze němej film je uz davno pase. Corbijn je skvelej borec, ale tady mi moc nesedl. Z my strany byl celej film jenom čekání na konec, kterej dopadl tak, co by kazdej čekal.

plakát

Nejhledanější muž (2014) 

No tak to byla pomala jízda. Pomalu jsem se z toho malem udelal v kontextu tech ostatních hoven nejenom v kinech. Zase je fakt, ze to mistama trochu skřípe a některý motivace jsou docela záhada, ale udelat takhle komplexni film s detailní vadou na kráse je tisíckrát lepsi, nez natočit vadnej film s cool detaily. A ten konec bez přestřelky, wtf? Jaktoze tam neletělo aspon hořící auto vzduchem se zavěšenym Hoffmanem za nárazník? No to jsou mi věci.

plakát

Black Mass: Špinavá hra (2015) 

Tak nějak to balancuje mezi brakem a dobrym filmem. Spíš se klonim k lepšímu průměru, protože tvůrci nehrajou na nějaký epic momenty a držej se při zemi během celýho filmu a to je super. Ruší mi to trochu ten Depp, kterej si tam hraje na Jokera jak v Batmanovi.