Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Pořady (5)

QI - na vše máme odpověď

QI - na vše máme odpověď (2013)

Chápu, že některým lidem může tento pořad připadat stupidní. Já ho ale miluju. Na Leošovsko-patrikovském humoru ujíždím už několik let, jsem pravidelným posluchačem Ranní show, takže za tenhle pořad s mými hvězdami včele jsem ráda. Samozřejmě někdy už vymýšlí kraviny, ale o čem taky hodinu mluvit, aby to lidi bavilo. Navíc v QI jsou celkem zajímavá témata a některé pravdy dokážou opravdu překvapit. Já jsem tedy s pořadem maximálně spokojená.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Miluju Zdenka Pohlreicha a jeho "nevymáchanou hubu" :D Je vtipnej, sprostej, nebere si servítky, ale taky proč by měl? Zatím (alespoň mně) dokázal, že něco umí a to je pro mě hlavní. V restauracích a hospodách (pokud tam nebyli uplní blbci) dokázal vždycky pomoct, což bychom měli brát jako plus, protože jsme to my, kdo ty hnusy musí potom jíst. Takže jen tak dál, Zdendo :)

Česko Slovensko má talent

Česko Slovensko má talent (2010)

První řada pro mě byla nová, tudíž zajímavá. Ale na 4 hvězdy pořad pozvedli skvělí moderátoři, kteří byli vtipní a příjemně se na ně dívalo. Hvězdu ale musím strhnout za namyšleného Jara Slávika a ječící Lucii Bílou.

Jste to, co jíte

Jste to, co jíte (2006)

Nedá se říct, že by byl pořad nějak vtipný nebo extrémně zajímavý, ale rozhodně má smysl a není to jenom výkřik do tmy. Je snadné hodit ho mezi odpad!, ale kdo z vás by dokázal změnit život zoufalým a nešťastným tlustým lidem, pro které je tohle jediná naděje? Obdivuju všechny zúčastněné a obdivuju především Kateřinu s Petrem, kteří na to mají nervy.

Ženy na cestách

Ženy na cestách (2010)

Mám ráda cestopisné pořady, zvlášť, když jsou udělané pro díváka nenucenou formou. Možná jsem divná, když nechávám 4*, já si za nimi ale stojím, protože mě pořad bavil. A popravdě je mi líto, že už skončil.