Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

Pokušitel (2016) 

Je to spíš taková filmová limonáda než cokoli jiného: ) Film je plný hezkých herců, životních ponaučení, sportovních utkání a přátelství. Příjemný zážitek, prostě když jdete na filmový festival a dáte si raději coca colu než club mate: )

plakát

Hrad bude můj (2003) 

Lehce unylé, silně předvídatelné. Připadalo mi to jako přehnaná kopie románu (i filmu) Malé ženy.

plakát

Stejná srdce (2014) (TV film) 

Stejná srdce budou patřit do mojí kategorie filmů /líbil se mi, ale už si ho nikdy nepustím/, takže si nejsem moc jistá svým hodnocením... Nicméně za zhlédnutí stojí, za zamyšlení taky, ale asi nevím, jak se k němu pořádně postavit. Litovat gaye, nadávat na společnost? Asi i proto dám jenom tři hvězdičky, i když bych film neoznačila jako nekvalitní.

plakát

Newyorská romance (2013) 

Tenhle film mi fakt sednul: ) Asi to není nejlepší romanťárna všech dob, ale když hledáte něco nenásilného, máte rádi písničky a Adam Levine vám není nesympatický, tak je to správná volba. A soundtrack je skvělý, díky němu mi film zůstal v hlavě o moc déle, než jindy.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Po tom, co jsem viděla trailer, se mi na film moc nechtělo, ale Na hraně zítřka mě hodně překvapilo! Líbila se mi logika příběhu, postavy i herecké výkony... Pro mě nejlepší film v kině za dlouhou dobu: )

plakát

Ve tmě (2012) 

Jó, to je romančo. O lidech, kteří to mají skutečně těžký (a ne proto, že jsou na hlavu, jako se to většinou v romantických filmech stává...) Chyběl mi explicitně daný konec, kvůli tomu musím na Ve tmě pořád myslet (a ujišťovat se, že to dopadlo, jak jsem chtěla).

plakát

Bídníci (1998) 

Nic moc... Moc nechápu, proč si scénáristi/režiséři vybírají knižní předlohy a pak je takhle mění. Chápu, že do jednoho filmu se celá kniha nenacpe, ale proč jsou tam věci navíc, které příběh mění? Pak se ztrácí charakteristika postav a chybí jim autentičnost. Plus tomuhle filmu dost ubírá dabing, který je hrozně nepřesvědčivý a překladatel pravděpodobně neuměl skloňovat česky. A nakonec ještě nechápu jeden detail - proč se musí měnit názvy měst, když to do děje nijak nezasahuje? Proč je v tomhle filmu Jean Valjean starosta města Vigau? Pro mě je tahle adaptace spíš zklamání.

plakát

Pan Dokonalý (2009) 

Nechápu, že je tenhle film v modrým hodnocení. Na RomKomy koukám docela ráda, ale tohle byl fakt děs. Nemůžu si vzpomenout ani na jednu věc, která by stála za pochválení, fakt.

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Struck by lightning se mi hrozně líbilo! Podle traileru to vypadalo na takový ten typický teen film ze střední školy (ty já miluju), ale dopadlo to úplně jinak. Hluboká myšlenka samozřejmě nechyběla, ale alespoň to nebyla tuctovka (jako láska je nejdůležitější, miluj sám sebe apod.) Carson mě taky potěšil (hlavně tím, že to nebyl Kurt). Je trochu znát, že to není milionová produkce, ale Chris Colfer ze sebe dokázal dostat něco, co za to stojí. To je podle mě na 22-letýho kluka slušný úspěch.

plakát

Bídníci (2012) 

Pro mě Bídníci splnili očekávání - je to muzikál, takže mě nepřekvapilo, že se tam celou dobu zpívá; jsou to bídníci, a tak se tam většinu filmu herci válí ve špíně; znám příběh a nepřekvapilo mě, že trvá tři hodiny... (to jsou všechno stížnosti, které jsem slyšela) Je to můj oblíbený muzikál, převedení z jeviště na plátno pro mě byl zážitek: )