Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (152)

plakát

Šťastný Nový rok (2011) 

Nuda v New Yorku. A to mně stačí opravdu málo. Strašně umělé, prkenné a bez emocí. Nejhezčí byla píseň na začátek nového roku.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Dear J.J. Abrams - This is the way!

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Když už tu všichni hledají srovnání se Hrou o trůny tak tady jedno nabízím. Hra o trůny byla dokonalá vizuálně, skvělé zvraty, vynikající hudba, postavy, prostě všechno, ale osudy jednotlivých postav mi byly úplně ukradené. Příběh Geralta a Yen, celé to hledání osudu však u mě po první epizodě funguje mnohem lépe. Prostě mě to úplně vtáhlo. Myslím a věřím, že vizuální stránku Netflix vyladí ve druhé sérii, protože těch zvláštních kreativních postupů je tam opravdu dost. Seriály mě vždycky bavily, ale Mandalorian a Zaklínač to letos totálně rozsekli. Sakra, když nad tím přemýšlím... Mám rád Cavilla, ale Zaklínač měl být Mikkelsen. I have spoken.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 7: Zúčtování (2019) (epizoda) 

Kdyby dalo Disney do scénáře nové trilogie alespoň polovinu všeho, co do teď nabízí Mandalorian, mohli se všichni Star Wars fanoušci tetelit blahem. Naštěstí mi zatím zklamání z filmových Star Wars Mando nahrazuje vše, o co jsem byl ochuzen. Tohle je prostě dokonalá práce ve všech řemeslných směrech.

plakát

Grand Prix (1966) 

Úvodních 15 minut bohatě stačilo, abych měl jasno o hodnocení.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 1: Mandalorian (2019) (epizoda) 

Moc jsem se těšil. Boba je jedna z mých nejoblíbenějších postav a nezklamala mě ani vteřina. Vizuál dokonalý, hudba špičková (je v tom strašně cítit ten westernový feel s nádechem Williamsových fanfár), postavy jsou surové a konečně se podíváme do podsvětí SW. Aspoň doufám. Na pilot 100%.