Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (133)

plakát

Sedm schodů k moci (2023) (seriál) 

Aničce na začátku (možná) fandíte a na konci ji (možná) nenávidíte. Příjemná proměna hlavni postavy během jednotlivých epizod. Inspirace reálným děním kolem let 2010 je zřejmá a dost lidí ji má ještě v čerstvé paměti. O to je příbeh pikantnější.

plakát

Matematika zločinu (2023) (seriál) 

Proč je sakra Bartoška na plakátu, když tam hraje asi 10 minut?

plakát

Jawan (2023) 

Slow motion, slzy, pláč, tance a zpěvy. A taky zmatená dějová linka a nesmyslná stopáž. Ale na Bollywood to asi funguje dobře.

plakát

BANGER. (2022) 

Z té kamery jsem měl prvních 20 minut bolehlav, ale pak si to sedlo a nedokážu si představit jiný styl, který by více sedl k tomuhle filmu.

plakát

Jak vyrobit vraha (2015) (seriál) 

Silně tendenční a pro non-US diváka (z důvodu odlišnosti právního systému) občas lehce matoucí, ale přesto zajímavý příběh. Druhá série má více slabším momentů, ale i tak zajímavá podívaná.

plakát

Temný případ - Série 1 (2014) (série) 

Příběhová linka je super, celé to má velmi dobrou atmosféru, ale bohužel jsem první 3 díly sledoval pouze z důvody vysokého očekávání a poslední 3 zase dost přeskakoval. Chápu, že v rychlejším tempu už by to nebylo takové, ale nic pro mne.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Nějak mi nesedl ten color grading. Jinak lehce nadprůměrné.

plakát

#annaismissing (2023) 

"Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly". Super navázání na předchozí projekt #martyisdead. Vyzdvihnu lokace, color grading a obsazení. Nicméně jsem našel pár míst, která jsem přeskakoval, těch "záběrů pro záběr" mi tam občas přišlo trošku moc. Ale jinak super počin.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Námět filmu skvělý, nicméně výprava a scénář mi občas malinko kazili dojem. Za mne sice 3*, ale  i tak si z kina odnáším fajn zážitek.