Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Pád Londýna (2016) 

No jo, tak se třeba po*erte, já se u toho bavil. Prostě dobrý a zároveň hloupý AKČNÍ film.

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

To si raději odříznu vrchní část lebky rezavou tupou pilou, sednu si v mrazu na balkon a nechám si vyklovat mozek od sýkorek, než sledovat tento nohácký majstrstyk!

plakát

Laboratoř pro chlapy Jamese Maye (2010) (pořad) 

Jak už tu zaznělo...Tohle není Top Gear!!! Tohle je pořad člověka co by dokázal popsat funkci zubní nitě na tisíc stran čistého textu a ještě by mu přišlo, že to nepopsal dostatečně podrobně. Já osobně Top Gear žeru, ale uvědomte si že díly Top Gearu jak ho znáte, v době kdy tam James nebyl, nepatřily mezi ty nejlepší. Top Gear bez Jamese by byl (a taky už byl) něco jako Červený trpaslík bez Arnolda Jidáše Rimmera (scéna z Top Gearu, kdy si James dřevěnou deskou překryl víčko nádrže a zjistil to až na pumpě, je nezapomenutelná), tolik k tomu, že s J.Clarksonem by to bylo mnohem lepší. Nevěřte tomu, právě ten Jamesův přístup nahrává Jezzovi na ty nejlepší a nezapomenutelné momenty v Top Gearu (i sám Jezza to ví). ... Tahle role kutila Jamesovi jednoznačně sedí, kdo jiný by měl uvádět "nudný" pořad o "kutilství" než "nudnej" James. Já jeho humor prostě hltám, protože je to vzorek toho klasického suchého britského humoru. James prostě "neřve" jako Jezza, není to žádnej živel, nepůsobí "akčně" o to víc si však jeho humor člověk může vychutnat. Jinak, Man Lab je pořad pro "suchary", takže pokud si raději rohlík namáčíte do bílého kafe, dejte od něj ruce pryč.

plakát

Smíšci (2009) (seriál) 

Jak píše bo.rec "Dospěláka to dostane do blázince...". Dětskou pozornost si to však získá stejně, jako třeba polárkový dort v místnosti s ženskejma, co jsou už měsíc na odtučňovací kúře.

plakát

Zigby (2009) (seriál) 

Tak tohle mě dostalo. :))) Zmutovaná nafukovací zebra se zelenými vlasy (díl: Zigby - detektivem) ... avšak mladej byl z toho tak vyděšenej, že zapomněl i zlobit. Takže závěrem...mohu doporučit jako léčbu šokem pro Vaše mláďata. PS: hrošice v růžových dvojdílných plavkách byla taky čupr.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Vemte šišku z borovice (k dostání v lese) a injekční stříkačku (k dostání na každém druhém dětském pískovišti ve větších městech). Stříkačku si zapíchněte do oka a šišku si točivým pohybem narvěte bez užití mazadel do jedné z vašich nosních dírek. Nedává to smysl já vím, ale přesně takle je ten film "vostrej" a "drsnej". Lidem co tyhle hloupé akčňáky žerou hrozí, že se po shlédnutí budou muset radostí přebalit a to nejen proto že je tam Čak Norys (ano přesně ten, který svým ochlupením na hrudi málem zabil "Bruslího")!!! Kadence tohohle filmu je tak velká, že by si při pokusu o její napodobení Donutil překousl jazyk a vyrazil zuby. Sly se zase předvedl a Šimon Západ to ustál se ctí. Opět za 5, opět díky Slyi, zase jsem si u toho poslintal triko a přítelkyně mě má za ještě většího kastráta od býka. Tímto filmem se mi téměř splnil můj vlhký dětský sen: Stallone, Lundgren, Van Damme, Schwarzenegger, Willis, Norris a já, jak běháme někde po lese s klackama ve tvaru sapíku a rasíme co nám přijde do cesty. Jóóó dětské sny se někdy plní...uáááááááá!

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Tak co to tady máme? Masa svalovců nám s radostí likviduje polovičku tropického ostrova jak krtek zahrádku Přemka Podlahy. Nepřátelé padají jak Windows 98, zbraně plivou víc kulek než pravý americký kauboj chrchlů až z paty. Copak může člověk, který vyrůstal na filmech jako Rocky, Predátor, Komando, Smrtonosná past, Univerzální voják a jiných promyšlených počinech filmového průmyslu dát asi za hodnocení? No jasně že za 5! Filmů ve kterých logika a promyšlenost hrají první housle je dost, ale kdo se na to má koukat? Z pohledu zastydlého puberťáka chci filmy kde logika a promyšlenost nehrají ani první ani druhé housle, ale filmy kde tyhle housle ještě rostou někde v hlubokém lese. Chci filmy kde si můj mozek dá dovolenou, chci se bavit, chci vidět jak hromada plastelíny s názvem C4 rozloží barák jak děcko bábovičku, jak kulka navštíví dutinu lebeční nebohého komparzisty, jak děda "poslední den v roce" Stallone masí, drtí, buší, láme, hází, seká nadává a hláškuje. Je to akční! Je to hloupé, že už se mi asi rozum nikdy nevrátí, ale JE TO NÁŘEZ!!! Díky Slyi!!!