Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (8)

Třináctka

Třináctka (2003)

Tohle je jeden z nejlepších filmů, který byl natočen. Přesně to vystihuje to, když se někdo nechá ovlivnit, aby byl oblíbený. Je to film, který by se asi měl pouštět na školách, aby dnešní mladí věděli, kam až se můžou dostat! Je to pecka a herecké výkony jsou naprosto bravurní. Nikki Reed jako ta mrcha naprosto přesvědčující a Evan..u té je vidět ta proměna od té naivní holčičky...doporučuji!

Terapie láskou

Terapie láskou (2012)

Absolutně jsem se do tohohle filmu zamilovala! Skvěle natočený film se skvělým hereckým obsazením! Rozhodně to má tu "šťávu", která je prostě pro film důležitá. Líbí se mi ten námět. Je to trochu bláznivý a pro blázny, ale to se mi právě mega líbí! Je to prostě romantika! A musím říct, že Bradley a Jennifer hráli naprosto perfektně a jsem ráda, že Jenn za roli Tiffany dostala Oscara, protože si ho rozhodně zasloužila! Hrála to hrozně přesvědčivě...no prostě skvěle! To samé Bradley! A na závěr...líbil se mi samozřejmě celý film..ten konec prostě pecka, ale nejlepší scéna je prostě Dinner scene! ♥

Téměř bez šance

Téměř bez šance (1999)

Tenhle film mě naprosto dostal a hlavně ten konec byl naprosto nečekaný! Na tom konci je vlastně krásně vidět to přátelství. Rozhodně z toho plyne i určité ponaučení - dávejte si pozor s kým se scházíte ;) BTW: První film, kde jsem viděla Kate Beckinsale a od té doby je to moje nejoblíbenější herečka :D

Hunger Games: Vražedná pomsta

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)

Naprosto skvělý! Nemůžu tady srovnávat oba dva díly, protože oba jsou pecka! Ikdyž Catching Fire mi přišel mnohem akčnější. No možná je o něco lepší než jednička. Rozhodně pěji chválu na Jennifer Lawrence. Byla naprosto skvělá! Tahoun filmu rozhodně. Je to skvělá herečka! Jediný, co mě naštvalo byl ten konec, ale to ani né tak kvůli filmu samotnýmu, ale kvůli tomu otevřenému konci. Otevřené konce opravdu nesnáším a ještě to dlouhé čekání...achjoooo. Tenhle film všem opravdu doporučuji, je to vážně bomba a rozhodně si zaslouží všech 5 hvězdiček! To co jsem od toho očekávala se naplnilo! Movie of the year!

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Prostě romantika...a to úplně na takovéto filmy nejsem! Mám ráda knižní předlohu i film...můžu to několikrát vidět i číst a vždy mě to baví jako poprvé :)