Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (1 153)

plakát

Tady Havel, slyšíte mě? (2023) 

Havel, loutka a pejsek maďarského žida Schwartz Györgyho, dnes známého jako George Soros. Přes Havla si zde rozjel svůj byznys.  Celé to odklonění na západ, celá ta politika zde, ten způsob života. To, jak dnes drtivá většina přemýšlí, Jak jsou všichni naučení a vycvičení věřit jen jedné "pravdě". Smutné je vidět, jak ho liberální čecháčci opěvují za jeho skutky až do nebes. .....Demokracie rozkvétá byť s kosmetickou vadou. Ti, kteří kradli po léta dnes dvojnásobně kradou. Ti, kdo nás léta týrali nás vyhazují z práce. A z těch kdo pravdu zpívali dnes nadělali zrádce. Ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce. A z těch kdo pravdu zpívali dnes nadělali zrádce...........Demokracie zavládla zpívá nám Gott a Walda. Zbaštíme sóju bez sádla u strejdy Mcdonalda.... Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem..Pod střechou velký partaje se u koryta sejdem... Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem. Pod střechou jedný partaje se u koryta sejdem .........Demokracie dozrává do žaludečních vředů. Bez poctivosti bez práva a hlavně bez ohledů. A je to mýlka soukromá snad optického klamu. Že místo srdce břicho má. A místo duše tlamu....

plakát

The Walking Dead: Daryl Dixon - Season 1 (2023) (série) 

Příběh Daryla neměl úplně ten náboj, který bych chtěl. Začátek byl takový ne moc zajímavý. Chybělo mi tam něco, co by mě vtáhlo do děje. V půlce se to ale zlomilo a začalo se mi to líbit. Čemu se ale musím smát je, když vidím jak je, když už všude necpou míšené páry, nebo homosexuální, tak sem vecpou ženské, nadřazené a dominantní a poslušně je poslouchá, každý nabušený chlap. Tenhle feministickej fenomén je úplně trapnej a ubohej. Ještě když je šmrclá s kdo ví kým a vypadá absolutně neevropsky, nefrancouzsky. Ale dobře. V dnešním zdegenerovaném světě už se ničemu nedivím. 8/10.

plakát

The Walking Dead: The Ones Who Live (2024) (seriál) 

Řekl bych, že to bylo důstojné pokračování The Walking Dead, hlavně takové to rozuzlení, které každý hledal a čekal v původní sérii. I přes pár drobných věcí, které se míjeli rozumem, byl tenhle krátký příběh povedený. 9 z 10 očekávání u mě určitě splnil.

plakát

Supersex (2024) (seriál) 

Jo točit seriály, nebo filmy o těch, co ve svém životě to dotáhli pouze k mrdání za prachy, jakoby vystudovali PhDr, Mgr, JuDr a Ing dohromady, je fakt vážně dobrý příklad pro dnešní mládež, kterým směrem je vlastně dobré se v životě ubírat. Serte na učení, buďte absolutně jednoduchý a debilní a tenhle konzumní svět vás náležitě ocení. Je to vážně dobrá volba pro budoucnost. Pak až ukážete svým rodičům vaši tvorbu, jistě na vás budou pyšní. Svět se v prdel neobrací. On už se definitivně obrátil. Protože tohle je fakt síla.

plakát

The Walking Dead: The Ones Who Live - Years (2024) (epizoda) 

Poslední série a díly TWD už nebyly tak dokonalé, jako ty díly předešlé. Ale koukat se na to dalo. Napětí opadlo a už to bylo jen takové to koukání na seriál bez nějakých výrazných emocí.  Tak už jsem si říkal, že mě nemůže nic překvapit. No ale mýlil jsem se.  Tenhle díl mi vyrazil dech.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Výměna Grindelwalda byla otřesná. Už jen kvůli tomu, že tahaj nějaké trapné scény zhrzené manželky do práce a doplatí na to celý film. Tím nechci říct, že by Mads Mikkelsen byl hroznej. To určitě ne. Ale je prostě jinej. Kdyby aspoň udělali stejný vzhled Grindelwalda, tak si řeknu dobrý. Ale tady se s tím očividně nikdo netrápil. Tím šla kvalita níže.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Nečekal jsem, že to dokoukám do konce a neusnu. Neusnul jsem. Docela mě to bavilo a líbilo se mi to. Russell Crowe je pro mě neobvyklý v takové roli, ale hodil se tam. Nepochyboval jsem o něm a v závěru jsem byl překvapený. Super.

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Za mě určitě povedený seriál. Já nemám co vytknout. To, že se nepovedly tolik episody neznamená, že se nepovedly i seriály. Pro mě jsou Mandalorian, Bobba Fett, Obi-Wan, Andor a i Ahsoka příjemným rozšířením vesmíru Star Wars. Určitě jsou Dave Filoni a Jon Favreau na správném místě, kdo by se měl a má se starat o rozšíření SW. Díky za to.

plakát

Ahsoka - Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (2023) (epizoda) 

To je zase blitek tady. Samej profík a superkritik a odborník přes Star Wars. Že vůbec na to čumíte, když víte, že to stojí a bude stát za hovno. Že radši nepíšete ty svoje sračkoidní komentáře k lepším debilovinám. Ale co se vlastně divím tady na ČSFD. Když si tu kvantum čuráčků a kund chrochtá na takovými píčovinami jako je Most, plný buzen a cigánů. Tak co se dá čekat. Jeden by si řekl, že tihle debilové se budou věnovat svým zbuznělým a cigánským seriálům a nakonec hovno. Nakonec to tu je jedna kunda vedle druhý. Škoda, že před vypuštěním komentářů se nedělá nějaký psychotest. Protože to by kokotům zde praskl dozajista čurák ve švu, když by přišli na to, že se sem nemůžou vypsat ze svých bezcenných hoven.